Tuesday, June 9, 2020

ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΔΙΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ




ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΞΩΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ Η ΓΙΟΓΚΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στο βίντεο, που προτάσσεται της ανάρτησης, ο κ. Κένεθ Κλάους μιλά για την γιόγκα και επισημαίνει ότι είναι μεγάλη πλάνη να πιστεύει κάποιος ότι πρόκειται για γυμναστική του σώματος. Είναι άσκηση του Ινδουισμού και κάθε ένα από τα 8 επίπεδα της γιόγκα έχει προστάτη του ένα θεό του Ινδουισμού.

Γι’ αυτό οι ορθόδοξοι χριστιανοί πρέπει επιμελώς να αποφεύγουν να ασχολούνται με την γιόγκα.

Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι ασχολούνται στα γυμναστήρια ή κατ’ ίδιαν με την γιόγκα ότι αντιλαμβάνονται το μέγεθος του προβλήματος. 

Είναι πλέον ή βέβαιο ότι οι πλείστοι από αυτούς δεν συνειδητοποιούν ότι ακολουθούν την πρακτική μιας άλλης θρησκείας.

Γι’ αυτό ορθότατα έπραξε η ΔΙΣ της Εκκλησίας της Ελλάδος και εξέδωσε Ανακοίνωση με την οποία κατηχεί το ποίμνιο της Εκκλησίας για την γιόγκα.

Η σωστή επισήμανση του κ. Κλάους για την γιόγκα και όσα αναφέρει ότι έζησε ως Ινδουιστής ή Βουδδιστής μας βοηθούν να αντιληφθούμε πόσο αντιχριστιανικός είναι ο Οικουμενισμός.

Οι δαιμονικές εμπειρίες του κ. Κένεθ Κλάους μας βοηθούν να αντιληφθούμε ότι οι εξωχριστιανικές θρησκείες είναι πεδίο δαιμονικών ενεργειών.

Γι’ αυτό οι συμπροσευχές και οι κοινές ποιμαντικές παραστάσεις των Οικουμενιστών με αλλόθρησκους είναι απολύτως αντιχριστιανική και αντορθόδοξη πρακτική.

Να αναφέρουμε, πάντως, ότι δεν μπορούμε να πάρουμε τοις μετρητοίς όλα όσα λέγει ο κ. Κλάους. Ναι μεν μας δίνει εκ των έσω πολυτιμώτατες πληροφορίες για τον δαιμονικό χαρακτήρα των εξωχριστιανικών θρησκειών, αλλά επειδή δεν είναι θεολόγος, αλλά προσήλυτος στην Ορθοδοξία, αγνοεί βασικές παραμέτρους της πίστης μας και πέφτει σε πολύ σοβαρά θεολογικά λάθη.

Αυτά φυσικά δεν θα τα κρατήσουμε, αλλά τον ευγνωμονούμε επειδή μας αποκάλυψε τον δαιμονικό χαρακτήρα των εξωχριστιανικών θρησκειών και μας βοήθησε να αντιληφθούμε πόσα δαιμονικά πολιτεύονται οι Οικουμενιστές.

No comments:

Post a Comment