Thursday, June 11, 2020

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ


ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Είναι αδύνατο να ακούσεις ομιλία του σεπτού των Εξαρχείων Γέροντος, π. Βασιλείου Βολουδάκη, χωρίς να νοιώσεις θλίψη και αγανάκτηση. 

Έχω υπόψη μου ομιλία του σεβαστού πατρός με θέμα: “Τι θα συνέβαινε χωρίς τα περιοριστικά μέτρα;”. 

Στην ομιλία είναι διάχυτος ο ξερολισμός και δη οι ετυμηγορίες του προσφιλούς π. Βασιλείου για κάθε μορφής ιατρικά θέματα. 

Ο κ. Τσιόρδας εξακολουθεί να βρίσκεται μονίμως στο στόχαστρο του εμβριθούς λοιμωξιολόγου του Πανδιδακτηρίου των Εξαρχείων. 

Τι τον πείραξε αυτή την φορά; Το σεμνό και συνεσταλμένο ύφος του κ. Καθηγητή, ο οποίος χωρίς μελοδραματισμούς και χαζοχαρούμενα χαμόγελα ανακοίνωνε τις εξελίξεις αναφορικά με την πανδημία.

Ως να μη έφτανε η επίθεση του σεπτού πατρός εναντίον του κ. Τσιόρδα κούνησε απειλητικά το χέρι του προς κάθε κατεύθυνση και δη προς τους ψυχίατρους και τους ψυχολόγους. Τους κατηγορεί ότι δεν ξεσηκώθηκαν για να ελέγξουν την κυβέρνηση και να ζητήσουν την αντικατάσταση του κ. Τσιόρδα. 

Ο ξερόλας σεπτός των Εξαρχείων Γέρων, αντί του κ. Τσιόρδα, προτείνει να εκπροσωπεί την κυβέρνηση για την πανδημία του κορωνοιού ένας νέος στην ηλικία γιατρός με χαρούμενο πρόσωπο.!!! 

Χωρίς να γνοιάζεται προφανώς ο σεπτός πατήρ αν ο νεαρός αυτός γιατρός, το γελαστό παιδί, διαθέτει έστω και ελαχιστομόριο των γνώσεων της επιτροπής των 26 λοιμωξιολόγων.

Η πιο μεγάλη πλάκα -αν τα θέματα αυτά προσφέρονται για πλάκα- είναι το ερώτημα που απευθύνει ο σεβαστός πατήρ προς τους ακροατές του: - Μήπως παραλογίζομαι;

Εμείς, σεβαστέ Γέρων, δεν έχουμε ψυχιατρικές γνώσεις. 

Γι’ αυτό, αν όντως σας απασχολεί το ερώτημα αν παραλογίζεστε, είναι ενδεδειγμένο να ζητήσετε την γνώμη των ειδικών γιατρών.

Η δική μας η εκτίμηση, πάντως, είναι ότι αυτό που σας παρακινεί να μιλάτε συνεχώς για τον κορωνοιό, με τον ξερολισμό που σας διακρίνει, εντάσσεται στην προσπάθειά σας, να ενισχύσετε το Μακρακιστικό-Παποκαισαρικό κόμμα που -ως μη οφείλατε- δημιουργήσατε.

Ποιος είναι ο λόγος που συνεχίζετε να αναφέρεστε συνεχώς στον κ. Τσιόρδα και στον τρόπο που χειρίστηκε την πανδημία η κυβέρνηση, αφού πια έχουν αρθεί -κατά το πλείστον- τα περιοριστικά μέτρα και η προσπάθεια επικεντρώνεται στην επανεκκίνηση της οικονομίας και στην ομαλοποίηση της κοινωνικής ζωής;

No comments:

Post a Comment