Friday, June 26, 2020

ΛΙΑΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


ΛΙΑΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Δήλωσε η κ. Έμιλυ Γιολίτη, η νέα Υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου, που τυγχάνει θαυμάστρια του σκανδαλωδώς φιλελεύθερου Καναδού πρωθυπουργού κ. Justin Trudeau: 

“Είναι νέος, ευπαρουσίαστος, φιλελεύθερος, υπέρµαχος των δικαιωµάτων των οµοφυλοφίλων και των µεταναστών και µιλά ανοικτά για θέµατα που άλλοι φοβούνται να αγγίξουν, όπως είναι η νοµιµοποίηση της µαριχουάνας και η ενσωµάτωση του Ισλάµ στις δυτικές κοινωνίες».”

Υπάρχει άνθρωπος στοιχειώδους σοβαρότητας και αξιοπρέπειας που δεν ανησυχεί με την δήλωση της κυρίας Υπουργού;

Οι δηλώσεις της κυρίας υπουργού, ούτε εξ αποστάσεως, δεν εμπνέουν σεβασμό.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έκανε μερικούς πολύ καλούς διορισμούς σε υπουργικά χαρτοφυλάκια. 

Ο κ. Νουρής, ο κ. Πετρίδης, ο κ. Χριστοδούλου και άλλοι (τονίζω και υπογραμμίζω το και άλλοι) είναι αξιόλογα πολιτικά πρόσωπα που εμπνέουν σεβασμό και εκτίμηση ακόμη και στους κομματικούς αντιπάλους του Προέδρου. Ακόμη και σε όσους διαφωνούν με το πολιτικό τους στίγμα.

Αλλά τι σεβασμό μπορεί να εμπνεύσει η κυρία Γιολίτη, που δηλώνει θαυμάστρια του πιο φιλελεύθερου πολιτικού της υφηλίου, για τις πιο ακραίες του τοποθετήσεις για την μαζική λαθροεισβολή των μουσουλμάνων, για την ομοφυλοφιλία και για τα ναρκωτικά;

Δηλαδή, ως υπουργός δικαιοσύνης, αντί να συντελέσει στην περιστολή της μαζικής λαθρομετανάστευσης, αντί να κάνει πιο αυστηρούς τους νόμους για τα ναρκωτικά και αντί να σταθεί εμπόδιο στην θέσπιση του ομοφυλοφιλικού γάμου, φιλοδοξεί να γίνει ο Τρουντώ της Κύπρου;

Ας είναι σε επιφυλακή ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, επειδή φοβούμαι φόβο μέγα ότι θα έχουμε πολύ κακά ξεμπερδέματα με την θαυμάστρια του Τρουντώ.

No comments:

Post a Comment