Friday, June 26, 2020

1500 ΠΑΠΙΚΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ!

Ακούν, άραγε, οι Οικουμενιστές τι γίνεται ή μάλλον τι γινόταν στην Γαλλία για τουλάχιστον ένα σχεδόν αιώνα;

Χιλιάδες παιδιά, αλλά και ενήλικες, κακοποιούνταν συστηματικά από φραγκοπαπάδες, φραγκοκαλόγριες και φραγκοεπισκόπους, χωρίς να σημαίνει ότι -έστω και τώρα- το κακό έχει σταματήσει παρόλον τον σκανδαλισμό που έχει δημιουργηθεί παγκόσμια, που συκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη και που οδήγησε τον Παπά Βενέδικτο σε "οικειοθελή" παραίτηση.

Ποιος είναι ο λόγος που οι Οικουμενιστές συνεχίζουν να διαλέγονται με το Βατικανό;

Γιατί συμπροσεύχονται και κάνουν κοινές ποιμαντικές παραστάσεις με τους Παπικούς;

Γιατί συνομολογούν μαζί του προδοτικές για την Ορθοδοξία συμφωνίες (Μπαλαμάντ) και γιατί συνυπογράφουν κοινές δηλώσεις (Ραβέννας) που προδίδει το Δόγμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας;

Ποια ελπίδα υπάρχει ανάνηψης από μια "Εκκλησία", που είναι σφηκοφωλιά παιδεραστών;


1500 ΠΑΠΙΚΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ!
=====

Η Ανεξάρτητη Επιτροπή που εξετάζει τη Σεξουαλική Κακοποίηση στην Παπική Εκκλησία στην Γαλλία έχει εξετάσει μόνο τις μισές περιπτώσεις και έχει πολύ δουλειά ακόμη για τη διασταύρωση των «πολλαπλών πηγών» της.

Η Επιτροπή – επιφορτισμένη από την Παπική Εκκλησία να ρίξει φως στις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης από ιερείς (συμπεριλαμβανομένων καλόγερων, μοναχών) ή άλλους αξιωματούχους της εκκλησίας, σε ευάλωτους ανηλίκους ή ενήλικες από το 1950 και έπειτα – θεωρεί ήδη, βάσει των μέχρι τώρα στοιχείων, ότι, κατά το πέρας των εργασιών της, το φθινόπωρο του 2021, οι καταγεγραμμένοι δράστες «δεν θα είναι λιγότεροι από 1.500».

Τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης θα είναι «αρκετές χιλιάδες», τουλάχιστον 3.000, δήλωσε αυτή την εβδομάδα ο Jean-Marc Sauvé, πρόεδρος της Επιτροπής.

Κάποιες μαρτυρίες προέρχονται από το ίδια τα θύματα. Τα θύματα ήταν πολλά, καθώς οι δράστες, από την πλευρά τους, κακοποίησαν πολλούς. Κάποιοι «δημιούργησαν ένα πραγματικό σύστημα κακοποίησης», ενώ άλλοι κακοποίησαν «πολλές δεκάδες παιδιά», διευκρίνισε πρώην ανώτερος αξιωματούχος, γράφει η εφημερίδα Le Monde.

Η Επιτροπή φιλοδοξεί την «εξαντλητική, κατά το δυνατόν, απαρίθμηση των κακοποιήσεων, των θυμάτων και των δραστών». Γνωρίζει, ωστόσο, ότι δεν θα καταθέσουν όλα τα θύματα, «είτε διότι εξακολουθούν να υποφέρουν πάρα πολύ, είτε διότι θέλησαν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους». 

Συχνά, χρειάζονται δεκαετίες, για να τολμήσουν να μιλήσουν. Η πλειοψηφία όσων το κάνουν σήμερα είναι ηλικιωμένοι.

Σε συνέντευξή του, την Τετάρτη, στην καθημερινή εφημερίδα «La Croix», ο πρώην Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας επέστησε την προσοχή στις διαπραχθείσες κακοποιήσεις κατά ενηλίκων. Δήλωσε ότι το 12% – 13% των αναφορών προέρχεται από ενήλικες, οι οποίοι «ενεπλάκησαν σε μη συναινετική σεξουαλική σχέση» ενώ βρίσκονταν με τον θύτη «σε σχέση εξουσίας, ελέγχου, χειραγώγησης συνείδησης ή πνευματικής συνοδείας». Η συντριπτική πλειονότητα αυτών είναι γυναίκες, ενώ, συνολικά, το 62% των αναφορών κακοποίησης προέρχεται από άνδρες.

ΠΗΓΗ:

No comments:

Post a Comment