Wednesday, June 10, 2020

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ “ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ” ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ


Πολύ καλή ανάλυση που εξηγεί το "πατριωτικό" ξέσπασμα του προδότη της Μακεδονίας Νίκου Κοτζιά. 

Συνοπτική αλλά εύστοχη ανάλυση που εξηγεί ποιοι εχθροί του Ελληνισμού ανησύχησαν σφόδρα για την οριοθέτηση της ΑΟΖ της Ελλάδας με την Ιταλία.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ “ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ” ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ

Του ΑΚΚΕΛ
=====

Ο πρώην ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιάς, το πολιτικό αραχνοειδές που τσίμπησε την Μακεδονία μας και έριξε το σκοπιανό του δηλητήριο, ξαφνικά μας το παίζει πατριώτης, που θύμωσε (και καλά) διότι η ελληνοϊταλική συμφωνία (με την οποία χαράχτηκε η πολυπόθητη ΑΟΖ) … παρέδωσε εθνική κυριαρχία χωρίς αντάλλαγμα.

Ο άνθρωπος που έκανε το προδοτικότερο ξεπούλημα στην σύγχρονη ελληνική ιστορία το παίζει πατριώτης και κατηγορεί άλλους. Ποιός; Ο Κοτζιάς!!! Και για ποιο πράγμα; Για αλιευτικά δικαιώματα Ιταλών αλιέων οι οποίοι έτσι και αλλιώς ψάρευαν στην περιοχή όπου δεν υπήρχε ελληνικό αλιευτικό ενδιαφέρον.

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, ο αμερικανοκίνητος Κοτζιάς σκούζει διότι η συμφωνία περιορίζει τα καθεστώτα στην Αλβανία και την Τουρκία, δημιουργώντας τετελεσμένο από το Ιόνιο μέχρι την Βόρεια Αφρική και φυσικά περιορίζει και την κινητικότητα που μπορεί να έχει το τουρκοκίνητο καθεστώς στη Λιβύη. Για αυτό τα κυκλώματα από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και της Τουρκίας ενεργοποίησαν "ακροδέκτες" όπως ο Κοτζιάς.

No comments:

Post a Comment