Monday, April 20, 2020

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ: “ΤΟ ΟΥΙΣΚΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ”!!!


ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ: “ΤΟ ΟΥΙΣΚΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ”!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στον λογαριασμό Facebook του κ. Γρηγόρη Γρηγορίου:

“Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες στο Βατικανό, καθώς σε βίντεο φαίνεται ο πάπας Φραγκίσκος να κρατάει ένα μπουκάλι ουίσκι και να το αποκαλεί “πραγματικό αγιασμό”.

Το βίντεο, όπως ισχυρίζεται η βρετανική Daily Record και αναδημοσιεύουν μεγάλες ενημερωτικές ιστοσελίδες, ανάμεσά τους το Forbes, δείχνει τον ποντίφικα να δέχεται ως δώρο ένα μπουκάλι ουίσκι από μια ομάδα Σκωτσέζων μαθητευόμενων ιερέων, κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στο Βατικανό, πέρσι.

Οι εικόνες απαθανατίστηκαν στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ, με φήμες να θέλουν το Βατικανό να επέμεινε να κοπεί το επίμαχο στιγμιότυπο, πριν την προβολή του την Κυριακή (19/04).

“Ήταν πολύ προσγειωμένος μαζί τους και όταν του έδωσαν το μπουκάλι, αντί να το δώσει απλά στον βοηθό του -όπως κάνει συνήθως με τα δώρα-, το σήκωσε ψηλά και είπε: Αυτός είναι ο πραγματικός αγιασμός”.

Αυτό που πονά δεν είναι η κατατρακύλα του Βατικανού. Αυτή είναι δεδομένη. Αφού ο Παπισμός ξέπεσε από την αλήθεια, έχασε την Θεία Χάρη και επομένως είναι τελείως εξωπραγματικό να περιμένουμε κάτι καλύτερο από τον Βατικανό ιδιαίτερα τώρα με τον επικίνδυνο Ιησουίτη Πάπα Φραγκίσκο, την ηγετική μορφή της παγκοσμιοποίησης.

Αυτό που δεν κατανοούμε είναι η σπουδή των Οικουμενιστών του Φαναρίου, της Μόσχας, της Ρουμανίας, της Αντιόχειας, των Ιεροσολύμων, της Αλεξάνδρειας, της Σερβίας, της Αλβανίας κτλ. να επιμένουν στον άκαρπο και αντιπαραγωγικό διάλογο με τους Παπικούς.

Τι ακριβώς αναμένουν από το Βατικανό; Ότι θα αποκηρύξει τα αιρετικά του δόγματα; Ότι θα αποβάλει το αιρετικό του φρόνημα; Ότι θα χαμηλώσει την επηρμένη του οφρύν; Ότι θα αποστεί από το κοσμικό του φρόνημα;

Επομένως; Προς τι ο άκαρπος και άγονος διάλογος με το Βατικανό, που έχει κυριολεκτικά γελοιοποιήσει την χριστιανική θρησκεία;

No comments:

Post a Comment