Sunday, April 12, 2020

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΥΛΩΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ


ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΥΛΩΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ
Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====
Από τον λογαριασμό Facebook του κ. Χρύση Μιχαηλίδη αντέγραψα τα ακόλουθα:
“Κρούσματα κορωνοϊού: Υποχωρεί η Ελλάδα στην παγκόσμια λίστα
• Σε μια εβδομάδα η Ελλάδα βρέθηκε από την 43η στην 52η θέση σε όλο τον κόσμο - Δείτε τα στατιστικά
Υποχωρεί συνεχώς -συνεπώς βελτιώνεται- η συγκριτική θέση της Ελλάδας στην παγκόσμια κατάταξη κρουσμάτων κορωνοϊού και θανάτων Covid-19 τόσο σε απόλυτους αριθμούς, όσο και αν ληφθεί υπόψη ο πληθυσμός κάθε χώρας (κρούσματα και θάνατοι ανά εκατομμύριο κατοίκων).
• Η χώρα μας βρίσκεται πλέον -με 2.081 επιβεβαιωμένα κρούσματα έως τις 11 Απριλίου- στην 52η θέση παγκοσμίως σε συνολικό αριθμό διαγνωσμένων κρουσμάτων, έναντι της 43ης που βρισκόταν πριν μία εβδομάδα. 
Είναι επίσης 17η στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως και την προηγούμενη Κυριακή.

Αν τα στατιστικά στοιχεία σημαίνουν κάτι για τους αντιχριστολόγους σκοτεινοδυναμίτες ας δουν ποια είναι τα πραγματικά δεδομένα που αναδεικνύουν την πατρίδα μας παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνον για την Ευρώπη, αλλά για την υφήλιο.

Πού οφείλεται αυτή η τιμητική για την πατρίδα μας εικόνα; 

Στην κυβέρνηση που έδρασε έγκαιρα και στον κ. Τσιόρδα και την ομάδα των 26 λαμπρών ιατρών που τον περιβάλλει.

Παρόλα αυτά οι σκοτεινοδυναμίτες δεν παύουν από τον πρωί μέχρι το βράδυ να περιλούζουν με απίστευτα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς τον κ. Τσιόρδα που σώζει τις ζωές χιλιάδων Ελλήνων και επιτρέπει στο ΕΣΥ να στέκει ακόμη στα πόδια του.

Ας κάνουμε, λοιπόν, όλοι ότι μπορούμε για να συνεχιστεί αυτό το θαύμα, πριν αρχίσουμε να ζούμε την τραγωδία της Ιταλίας και της Νέα Υόρκης, που θάβουν ανθρώπους σε ομαδικούς τάφους όπως γινόταν στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Προλαμβάνω την ερώτηση:

-Δηλαδή είσαι ευχαριστημένος με την κατάσταση;

Ασφαλώς και δεν είμαι.

Αυτό που μένει σε εκκρεμότητα είναι η λατρεία του Θεού, από την οποία είναι αδιανόητο να αποκλείονται οι λαϊκοί.

Γι' αυτό είναι επιβεβλημένο οι Ιεράρχες μας να διαπραγματευτούν με την Πολιτεία το άνοιγμα των ναών για όλους νοουμένου ότι θα τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας. 

Ακριβώς όπως γίνεται στην Εκκλησία της Γεωργίας. Όσοι χωρούν στον ναό έχει καλώς. Οι υπόλοιποι ας είναι στον περίβολο του ναού ή σε παρακείμενους δρόμους για να συμμετέχουν κατά το δυνατόν από τα μεγάφωνα. 

Όταν τελείται Θεία Λειτουργία ο ιερέας ας βγαίνει στην εξώθυρα του ναού να κοινωνά τους πιστούς ή ας μπαίνουν σταδιακά οι πιστοί στον ναό χωρίς να δημιουργείται σε καμμία περίπτωση συνωστισμός.

Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας και όχι να βρίζουμε χυδαία καταξιωμένους επιστήμονες ή την κυβέρνηση που πήρε έγκαιρα σωστικά μέτρα ή τους Ιεράρχες ότι δήθεν συνειδητά πρόδωσαν την πίστη.

Παρεπιπτόντως υπάρχουν ορισμένοι που θέλουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο ότι θα γίνει (άκουσον! άκουσον!) τσιπάρισμα του Αντίχριστου με το εμβόλιο του κορωνοιού.!!!

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αποτελεσματικό εμβόλιο δεν βρέθηκε ακόμη και ίσως -σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες- να χρειαστούν μέχρι και δύο χρόνια για να βρεθεί.!!! 

Παρόλα αυτά οι συνωμοσιολόγοι γνωρίζουν -τρομάρα τους- τι θα περιέχει και άρχισαν να τρομοκρατούν τον κόσμο.!!!

Αντίθετα θέλουμε διακαώς να ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν τις ιατρικές γνωματεύσεις τους όσους δοκησίσοφους και μικρόψυχους θεωρούν ότι η πανδημία τους παρέχει την ευκαιρία να συνεχίσουν το έργο του Καποδιστρίου. 

Ζούμε δύσκολες και άχαρες μέρες. Γι’ αυτό καλά να είναι οι άνθρωποι! Μας διασκεδάζουν. 

Μπορεί να μας ενοχλεί η γυφτιά τους επειδή, εν μέσω τέτοιας συμφοράς, έχουν την μικροψυχία να προσπαθούν να γιγαντώσουν το κομματίδιό τους, αλλά τελικά μας ψυχαγωγούν λόγω της φαιδρότητας των επιχειρημάτων τους.

No comments:

Post a Comment