Thursday, January 21, 2021

Π. ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΥ,ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΙΔΡΟΥΣ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ “ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ”

ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΙΔΡΟΥΣ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ “ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ”


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Ερωτούμε τον κορυφαίο “λοιμωξιολόγο” των Εξαρχείων, σεβαστό και αγαπητό π. Βασίλειο Βολουδάκη, την εξίσου σεβαστή συμβία του κ. Νινέτα και τους άλλους διαπρεπείς "επιδημιολόγους" της Ελληνικής Επικράτειας και επέκεινα, που έχουν την εντύπωση ότι έχουν δικαίωμα να βάζουν σε θανάσιμο κίνδυνο την υγεία και την ζωή των συνανθρώπων τους.

Ακούν τι συμβαίνει στις ΗΠΑ όπου τα κρούσματα του κορωνοιού είναι σχεδόν 25 εκατομμύρια και οι νεκροί από την πανδημία ξεπέρασαν τον αριθμό των νεκρών του Β΄Παγκοσμίου πολέμου;


Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού στις ΗΠΑ ξεπέρασε την Τετάρτη τον αριθμό των νεκρών που θρήνησε η χώρα στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.


Οι ΗΠΑ, από την εκδήλωση της πανδημίας, κατέγραψαν 405.400 θανάτους, με άλλα λόγια περισσότερα θύματα από τους νεκρούς της σε όλον τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, που είχαν ανέλθει σε 405.399.

Περίπου 122.000 άνθρωποι νοσηλεύονται -επί του παρόντος- σε νοσοκομεία των ΗΠΑ με τον COVID-19.


Αυτά συμβαίνουν στις ΗΠΑ. 


Μήπως αγνοούμε τι συμβαίνει με την πανδημία στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε ολόκληρη την υφήλιο;


Όσοι “λοιμωξιολόγοι” καλλιεργούν κλίμα υποτίμησης του κινδύνου από τον κορωνοιό, αναλογίζονται, άραγε, την ευθύνη τους έναντι του Θεού επειδή βάζουν την υγεία και την ζωή των συνανθρώπων τους σε θανάσιμο κίνδυνο;

No comments:

Post a Comment