Thursday, January 14, 2021

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ.!!!


ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Δυστυχώς δεν έχει γίνει ευρέως αντιληπτό ότι η μεγάλη πλειοψηφία των αρνητών της πανδημίας του κορωνοιού, που μιλούν για “κοροδοιό”, είναι σοβαρά ανισόρροπα άτομα.


Καθημερινά μας θυμίζουν τον παρανοϊκό χαρακτήρα τους, όπως πιστοποιεί άσφαλτα το βίντεο που προτάσσεται της ανάρτησης.

Δεν είναι βέβαια όλοι οι αρνητές του κορωνοιού τόσο επικίνδυνοι όσο οι νεαροί του βίντεο. 


Θα εκπλαγείτε, όμως, από τον απροκάλυπτο ή συγκεκαλυμένο καννιβαλισμό των συνωμοσιολόγων, όταν ακούσουν ότι επίσκοπος ή κληρικός που διαφώνησε μαζί τους για τον κορωνοιό ή για το Ουκρανικό, αρρώστησε ή πέθανε από τον φονικό ιό.


1.) Οι νεκροί, από την πανδημία, αριθμούνται ήδη σε 2 εκατομμύρια. 

2.) Πολλαπλάσιοι χαροπάλευαν και χαροπαλεύουν στις εντατικές διασωληνωμένοι και ακόμη περισσότεροι είναι όσοι νοσηλευθήκαν, εξαιτίας του κορωνοιού.


3.) Οι γιατροί, σε ορισμένες χώρες, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν στην τύχη τους ασθενείς, επειδή είχαν περιορισμένο αριθμό αναπνευστήρων και βεβαίως όχι επαρκές σε αριθμό νοσηλευτικό προσωπικό, για να διαχειριστούν όλους τους ασθενείς. 


Και αυτά πότε;


Όταν οι κυβερνήσεις όλων των χωρών φρόντισαν να αυξήσουν θεαματικά τις κλίνες στα νοσοκομεία αναφοράς και προέβησαν στην αγορά πολύ μεγάλου αριθμού αναπνευστήρων.

4.) Στην Νέα Υόρκη άνοιξαν ομαδικούς τάφους και έθαβαν κατά χιλιάδες συνανθρώπους μας, που πέθαναν από κορωνοιό, επειδή δεν γνώριζαν ούτε την ταυτότητά τους. Κάτι που έχει να συμβεί από την εποχή του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου.


5.) Η οικονομία όλων των χωρών του κόσμου δέχτηκε απίστευτο σε ένταση και σε βάθος πισωγύρισμα.


6.) Ο ΠΟΥ υπολόγιζε στην αρχή ότι η ζημιά από την πανδημία θα ανέβαινε στα 2-3 τρισεκατομμύρια δολλάρια.


Τώρα οι αρχικοί αυτοί υπολογισμοί μοιάζουν με παιδική χαρά.

7.) Το 2021 θα κινδυνεύσουν θανάσιμα από σιτοδεία περισσότερα από 130 εκατομμύρια συνανθρώπων μας επιπλέον των όσων λιμοκτονούν κάθε χρόνο.


8.) Οι γιατροί και οι νοσηλευτές στα νοσοκομεία αναφοράς και στα άλλα νοσηλευτήρια δεν βρίσκονται απλά στα όριά τους, αλλά τα έχουν υπερβεί από καιρό, με αξιοθαύμαστο ηρωισμό.


Άνθρωποι όμως είναι και αυτοί. Πόσο περισσότερο θα αντέξουν;


Βλέπετε δεν είναι παιδιά, αδέλφια ή γονείς των νοσηλευτών και των γιατρών οι συνωμοσιολόγοι. 


Γι’ αυτό -οι ασυνείδητοι- αισθάνονται άνετα να βλέπουν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να πολεμούν απεγνωσμένα να σώσουν την ζωή των ανθρώπων και συνεχίζουν να θεωρούν αμελητέο τον κίνδυνο από τον φονικό ιό.

Βλέπουν όλο αυτό το κακό, σε ολόκληρη την υφήλιο, και επιμένουν να λένε μη φοράτε μάσκες, μην κρατάτε αποστάσεις, πρόκειται για απλή γριπούλα, όλα γίνονται βάσει οργανωμένου σχεδίου του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς και διάφορων άλλων σκοτεινών κύκλων, για να εξαλείψουν από τον πλανήτη 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους, με στόχο να αντιμετωπιστεί ο υπερπληθυσμός της γης.!!!


Η απόλυτη παράνοια!.


Τι συζήτηση μπορείς να κάνεις μαζί τους;


Ερώτηση: Θεωρώ όλους τους συνωμοσιολόγους ανισόρροπα άτομα;. 


Ασφαλέστατα και δεν τους θεωρώ.

Οι ανισόρροποι συνωμοσιολόγοι στους οποίους αναφέρομαι -κατά κανόνα- είναι άνθρωποι με κύρος και επιρροή, οι οποίοι μπορούν να παρασύρουν εύκολα ανθρώπους με μειωμένη κριτική σκέψη.


Όταν μάλιστα πρόκειται για πρόσωπα της Εκκλησίας τότε μιλάμε για καταφανώς επικίνδυνους συνωμοσιολόγους, επειδή ντύνουν την παράνοια τους, με την χλαμύδα του Γέροντα και απαιτούν, με ιταμότητα, από τους οπαδούς τους αδιάκριτη υπακοή.!!!

Ως υστερόγραφο του άρθρου, για μια ακόμη φορά, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, θέλω να επαναλάβω ότι δεν έχω καμμία απολύτως άποψη αν είναι αποτελεσματικά ή όχι τα εμβόλια, αν έχουν ή αν δεν έχουν σοβαρές παρενέργειες ή αν πρέπει να ακολουθηθεί το ένα ή το άλλο Υγειονομικό μοντέλο αντιμετώπισης της πανδημίας.


Τι σχέση έχω με την ιατρική ώστε να εκφράζω απόψεις για τόσο περίπλοκα και πρωτόγνωρα ιατρικά θέματα; Αυτά είναι θέματα των γιατρών και μάλιστα των ειδικών γιατρών.

No comments:

Post a Comment