Wednesday, January 6, 2021

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ ΑΜΕΣΩΣ κ. ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ


ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Ο κ. ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του Σεβ. Ιωαννίνων Μάξιμου, στο βίντεο που προτάσσεται της ανάρτησης, καλούμε τον κ. Γεραπετρίτη να θέσει αμέσως την παραίτησή του στην διάθεση του κ. πρωθυπουργού.


Είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνει για να εξιλεωθεί η κυβέρνηση μετά το φιάσκο και την αχρείαστη σύγκρουση Εκκλησίας και Πολιτείας που αναδύθηκε με την -εν αγνοία της επιτροπής των λοιμωξιολόγων και της Εκκλησίας- αλλαγή της στάσης της κυβέρνησης για τον εκκλησιασμό των πιστών τα Θεοφάνεια.


Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορούμαστε ότι ο εν λόγω υπουργός ανήκε στον στενό κύκλο του Ανδρέα Παπανδρέου -του ολετήρα της Ελλάδας- αλλά και ότι υπήρξε στέλεχος του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ.


Παρόλα αυτά ο κ. πρωθυπουργός, όχι μόνο τον τίμησε με υπουργοποίηση, αλλά και του ανέθεσε το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Επικρατείας.


Ο Σεβ. Ιωαννίνων κ. Μάξιμος εξήγησε με ποια κακεντρέχεια και εκδικητικό πνεύμα κινήθηκε ο κ. υπουργός για να παγιδεύσει τον πρωθυπουργό και να οδηγήσει την Εκκλησία και την Πολιτεία σε ευθεία σύγκρουση.


Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης έχει μία πολύ παράξενη εμμονή με το λεγόμενο άνοιγμα προς το Κέντρο, δηλαδή το χώρο που εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ, η Αλλαγή και το Ποτάμι.


Προωθεί προκλητικά σε καίριες θέσεις της κυβέρνησης στελέχη, από αυτές τις ομάδες, και το κάνει σε βάρος άξιων μελών του κόμματός του, που ανήκαν ανέκαθεν στον χώρο της δεξιάς.


Ο κ. Πρωθυπουργός έχει την ψευδαίσθηση ότι, με τέτοια ανοίγματα, θα διευρύνει την εκλογική του βάση και θα εντάξει στο κόμμα του ψηφοφόρους του Κέντρου.


Καθαρή ψευδαίσθηση φυσικά.


Η όποια μεταστροφή των κεντρώων ψηφοφόρων προς την Νέα Δημοκρατία, θα είναι αποτέλεσμα της χρηστής διοίκησης της κυβέρνησης και όχι επειδή υπουργοποιήθηκαν ο κ. Γεραπετρίτης, η κ. Μενδώνη ή ο κ. Νικόλας Γιατρομανωλάκης.


Το κυριώτερο!


Όσο στρέφεται προς το Κέντρο ο κ. πρωθυπουργός αναπόφευκτα αποξενώνεται από τους παραδοσιακούς του ψηφοφόρους.


Είστε βέβαιος ότι αξίζει τον κόπο, κ. πρωθυπουργέ;

No comments:

Post a Comment