Friday, March 27, 2020

ΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ...

Γελούν οι πέτρες…


ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!!!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr
=====

Στην αναβολή της εορτής του Πάσχα οδηγούνται οι αιρετικοί Παπικοί μετά από απόφαση και εντολή του Βατικανού. Το Πάσχα των Παπικών, λοιπόν, μετατίθεται για τις 14 ή 15 Σεπτεμβρίου λόγω των μέτρων πρόληψης του covid-19.

Η απόφαση αυτή είναι μία ακόμη τρανή απόδειξη της πλήρης έλλειψης της Χάριτος του Θεού των Παπικών. Η αποστασία του Πάπα και των ακολούθων του από τον Θεό και η προσκόλλησή τους στην πλάνη, την αίρεση και τον ορθολογισμό μάς δείχνει τι εστί Παπισμός. Είναι μία άριστα οργανωμένη επιχείρηση, σε μέγεθος κράτους που εκμεταλλεύεται το όνομα του Χριστού για να τα βγάλει εις πέρας. 

Ωστόσο, δεν ξαφνιαζόμαστε. Η αίρεση του Παπισμού άλλαξε το δόγμα και έφτιαξε έναν Θεό στα μέτρα της… Στις ημερομηνίες θα κολλήσει;

Το πρόβλημα, όμως, το οποίο πρέπει να μας απασχολήσει είναι το γεγονός πως με αυτή την οργάνωση (και όχι Εκκλησία όπως αναγνώρισαν στη ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου) φλερτάρουν πολλοί κληρικοί όλων των βαθμίδων, αλλά και λαϊκοί…
Άλλωστε, φαίνονται ξεκάθαρα οι καρποί αυτού του φλερτ, καθώς η παντελής έλλειψη της Χάριτος της Δύσης έχει οδηγήσει την Εκκλησία μας σε μερική έλλειψη (έως και ολική σε μερικές περιπτώσεις) πίστεως. Διακρίνουμε τον φόβο των Ιεραρχών μας, τον φόβο των παπάδων μας και βεβαίως του λαού… Τούς έχει γοητεύσει τόσο πολύ ο ουμανισμός, ο υλισμός και ο ορθολογισμός που κάθε τι το Ορθόδοξο τούς φαίνεται παράλογο! 

Δεν έχουν άδικο, όμως, καθώς η Πρόνοια του Θεού δεν ερμηνεύεται με την ανθρώπινη λογική! Εδώ μπαίνει το κομμάτι της Πίστεως, το οποίο για να το αποκτήσει κανείς πρέπει να στραφεί «με τα χίλια» προς την Αλήθεια και όχι να φλερτάρει αδιάκοπα με τις βλάσφημες αιρέσεις.

No comments:

Post a Comment