Friday, March 27, 2020

ΚΑΙΡΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ


ΚΑΙΡΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ
=====

Μας εστάλη το ακόλουθο σχόλιο:



Δεν ξέρω ποιο βίντεο είδατε. Το παραπάνω είναι το δεύτερο. Δείτε στο 45.50΄ όπου μιλάει για 460.000 θανάτους κάθε χρόνο από γρίπη στην Πατρίδα μας. Τη στιγμή που όλοι-όλοι οι θάνατοι κάθε χρόνο είναι περίπου 120.000. Μιλάμε για μαύρη προπαγάνδα. Και τα βάζει με τον εξαίρετο επιστήμονα Σωτήρη Τσιόδρα, λέγοντας ότι μόνος του αποφασίζει, τη στιγμή που προΐσταται 26μελούς επιτροπής κορυφαίων επιστημόνων που συνεδριάζει καθημερινά. Και στην οποία συμμετέχει και η κυρία Γιαμαρέλλου υπέρ της οποίας κόπτεται ο πατήρ…

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ:

Ευχαριστώ για την επισήμανση, αγαπητέ σχολιογράφε.

Είδα το βίντεο στο οποίο αναφέρεστε, αλλά δεν στάθηκα στο σημείο που επισημαίνετε. 

Ίσως επειδή δεν έδωσα την δέουσα προσοχή, ίσως επειδή δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι ο προσφιλής π. Βασίλειος Βολουδάκης θα έκανε τόσο κραυγαλέα διαστροφή της αλήθειας. 

Σας διαβεβαιώ, μετά λόγου γνώσεως, ότι ο σεβαστός πατήρ είναι κυριολεκτικά ανεκδιήγητος. 

Είναι χαρακτηριστική περίπτωση “ξερόλα”, ο οποίος ηδονίζεται να μιλά με πάθος και με απόλυτο τρόπο για κάθε τομέα του επιστητού, ακόμη και για θέματα για τα οποία δεν έχει απολύτως καμμία παιδεία.

Το γεγονός ότι φτάνει στο σημείο να λέγει ότι κάθε χρόνο πεθαίνουν 460.000 Έλληνες από γρίπη, ενώ οι θάνατοι στην Ελλάδα, από κάθε αιτία, είναι 120.000, είναι υπεραρκετό για να αντιληφθείς πόσο αφερέγγυος είναι.

Άνθρωποι όπως τον σεπτό των Εξαρχείων Γέροντα, βασανίζουν την αλήθεια και βασανίζονται από εμμονές και ιδεοληψίες.

Τι φταίει, όμως, η Εκκλησία και ο κόσμος;

Η ευθύνη του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για την κατάντια του σεβαστού πατρός και τον σκανδαλισμό του πληρώματος της Εκκλησίας είναι τεράστια. 

Από μακρού χρόνου ο Μακαριώτατος έπρεπε να τον είχε οδηγήσει σε συνοδικό δικαστήριο για καθαίρεση, για τις μακρακιστικές του επιδόσεις. 

Όσο γι’ αυτά που λέγει για τον κ. Τσιόρδα δεν νομίζω ότι αξίζουν οιουδήποτε σχολιασμού.

Απλά γίνονται αιτία το Πανελλήνιο να χαχανίζει, με τρανταχτά χάχανα, σε βάρος του σεβαστού πατρός. Τον αφήνουν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο όσα αχαρακτήριστα καταλογίζει στον εξαίρετο επιστήμονα, υπέροχο άνθρωπο και ευλαβή χριστιανό κ. Τσιόρδα, που είναι ότι πιο φερέγγυο για την καταπολέμηση της πανδημίας στην πατρίδα μας.

Μη σας απασχολεί όμως. Όσο περισσότερα καταμαρτυρεί εναντίον του κ. Τσιόρδα ο σεβαστός πατήρ τόσο περισσότερο εκτίθεται.

Υ.Γ. Δεν είδα το πρώτο βίντεο. Αξίζει τον κόπο να το δω; Έχει επιπλέον προβληματικά σημεία που πρέπει να επισημάνω ή κινείται στο ίδιο μήκος κύματος χωρίς να περιέχει τίποτα το διαφορετικό;

2 comments:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=9Px9AuCBs4c

    Αυτό είναι. Συντομότερο και στο ίδιο μήκος κύματος. Συνωμοσιολογία, απαξίωση της πολιτικής ηγεσίας, fake news, ώστε εμμέσως να στρέψει τον κόσμο προς το πολιτικό του κόμμα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτό είναι το ψητό. Να αγρεύσει ψήφους για το κόμμα του.

      Delete