Monday, December 21, 2020

Π. ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΥ,ΔΥΟ ΛΑΜΠΡΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΙΟ


ΔΥΟ ΛΑΜΠΡΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΙΟ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Διαβάσαμε στην ιστοσελίδα “Ρομφαία”:


“Η ιατρική ομάδα που διακονεί την υγεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ στο 424 Γ.Σ.Ν.Ε, πρότεινε την εισαγωγή του ασθενούς στην ΜΕΘ, προκειμένου να τύχει στενότερης παρακολουθήσεως.


Ο σεμνός και πράος ιεράρχης έχει την ανάγκη των προσευχών των κληρικών όλων των ιερατικών βαθμίδων, των μοναστικών αδελφοτήτων αλλά και του ευλαβέστατου λαού μας.”

Διαβάσαμε επίσης στην ιστοσελίδα “Ρομφαία”:


“Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Τριμυθούντος Βαρνάβας, ο οποίος εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μητροπολίτης εμφάνισε πυρετό και υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο ήταν θετικό.


Ο Μητροπολίτης, ο οποίος είναι 62 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς κυρίως λόγους καθώς πάσχει από υποκείμενα νοσήματα.


Σε αυτοπεριορισμό έχουν τεθεί στη Μητρόπολη Τριμυθούντος και άλλα άτομα που ήρθαν σε επαφή με τον Μητροπολίτη Βαρνάβα και βρίσκονται εν αναμονή των εξετάσεών τους.”


Οι προσευχές μας διάπυρες προς τον Κύριο για ταχεία ανάρρωση των δύο λαμπρών επισκόπων της Εκκλησίας μας.

Δυστυχώς ο φονικός και λίαν επιθετικός αυτός ιός, που έκανε πρόσφατα πολλές και επικίνδυνες μεταλλάξεις, δεν φείδεται κανενός.


Ούτε πολιτικών, ούτε εκκλησιαστικών αρχόντων, ούτε ηλικιωμένων, ούτε μεσήλικων, ούτε νέων, ούτε φτωχών, ούτε πλουσίων, ούτε ανθρώπων με ή χωρίς υποκείμενα νοσήματα.


Η προσωπική μας ευθύνη να τηρούμε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο είναι εκ των ων ουκ άνευ. 


Είναι αδήριτη η υποχρέωσή μας να προφυλάσσουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας, από τον φονικό κορωνοιό, που επιβουλεύεται, όχι μόνο την υγεία, αλλά και την ζωή των ανθρώπων.

Βεβαίως εξακολουθούν να υπάρχουν οι συνωμοσιολόγοι που πιστεύουν ότι ο κορωνοιός είναι απλή γριπούλα.


Ένας κοροδοιός όπως τον χαρακτηρίζουν. 


Αν κάνετε απλή περιδιάβαση στο Διαδίχτυο θα πειστείτε για την έκταση και το μέγεθος της παράνοιας που υπάρχει. 


Απλά δεν είναι δυνατόν να υπάρξει σοβαρή συζήτηση με τους συνωμοσιολόγους, δηλαδή με εξόφθαλμα παρανοϊκούς συνανθρώπους μας.

No comments:

Post a Comment