Sunday, December 27, 2020

Π. ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ,ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

 

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Σήμερα, πρώτη μέρα του εμβολιασμού, για τον κορωνοιό στην Ελλάδα, άνοιξε τον κύκλο του εμβολιασμού της Ιεραρχίας ο Σεβασμιώτατος Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος, όπως μας πληροφορεί σχετικό ρεπορτάζ του Εκκλησιαστικού Πρακτορείου Ειδήσεων romfea.gr.

Παρόλον, ότι είναι πλέον ή βέβαιο ότι δεκάδες άλλοι Ιεράρχες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του Μητροπολίτη Ναυπάκτου, ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερόθεος θα γίνει -για μια ακόμη φορά- στόχος των γνωστών κύκλων, που τον διασύρουν αλύπητα από τότε που το Οικουμενικό Πατριαρχείο εκχώρησε Αυτοκεφαλία στην Εκκλησία της Ουκρανίας, αλλά και εξαιτίας της στάσης που τηρεί ο Σεβασμιώτατος για την πανδημία του φονικού κορωνοιού.

Ως εκ τούτου, είτε συμφωνεί κανείς με την απόφαση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιερόθεου να εμβολιαστεί, είτε διαφωνεί, είτε έχει επιφυλάξεις επειδή δεν καταστάλαξε αν πρέπει να εμβολιαστεί ή όχι, το απολύτως σίγουρο είναι ότι όλοι οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο Σεβασμιώτατος χρειαζόταν πολύ θάρρος για να προθυμοποιηθεί να εμβολιαστεί πρώτος από τους Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος, ενώ γνωρίζει ότι θα αρχίσουν οι γνωστοί κύκλοι να βάλλουν εναντίον του πυρ ομαδόν με καταιγιστικό πυρ.

Ιδού πώς αιτιολόγησε την απόφασή του να εμβολιαστεί πρώτος ο Σεβ. Ναυπάκτου:


“Τα εμβόλια ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού για να αντιμετώπιση τους ιούς. Και εγώ έχω κάνει εμβόλια, διότι διαφορετικά πιθανόν δεν θα ζούσα και κάθε χρόνο κάνω το εμβόλιο για την γρίπη. Θα κάνω όμως και το νέο εμβόλιο ύστερα από τις εγκρίσεις των αρμοδίων Οργανισμών και την απόφαση της Ιεράς Συνόδου και τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών μου”.

2 comments:

  1. Replies
    1. Apres toi! lead the way! Η ανάρτηση δεν αφορα τους λαικους αλλά μόνο τους Ιεράρχες. Επομένως ξέρω ότι θα το κάνετε το εμβόλιο αλλά θα φροντίσετε να το κανετε μακρυά απο τα φώτα της δημοσιότητας για να μην συγκεντρώσετε πυρ εναντίον σας.. Οι γνωστές σας μεθοδεύσεις.

      Delete