Wednesday, December 30, 2020

Π. ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΥ, ΑΓΡΙΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ


 ΑΓΡΙΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Προχθές, ανέφερα ότι ο Σεβ. Ναυπάκτου χρειαζόταν πολύ ηρωισμό να δεχτεί να είναι ο πρώτος Ιεράρχης της Εκκλησίας της Ελλάδος, που θα εμβολιαστεί για τον φονικό κορωνοιό.


Μια περιδιάβαση στο διαδίκτυο θα σας πείσει ότι έγινε αυτό ακριβώς που φοβόμουν. 


Όπως έγραψα, θα ακολουθούσε άγριο λυντσάρισμα του Σεβασμιώτατου, από τους κάθε λογής αρρωστημένους, φαιδρούς και επικίνδυνους συνωμοσιολόγους.


Βρίθει κυριολεκτικά το διαδίκτυο από τις αήθεις επιθέσεις εναντίον του Μητροπολίτη Ναυπάκτου.


Ας αναφέρουμε δειγματοληπτικά ορισμένα από αυτά τα δημοσιεύματα.

Οι αγωνιστές της "Ρωμανίας", αντέγραψαν, στο ιστολόγιό τους, κακεντρεχές σχόλιο στήλης που επιμελείται Ιεράρχης του Θρόνου. 


Είναι ο ίδιος Ιεράρχης, ο οποίος έγραψε δύο φορές στο ιστολόγιό του “Τρελλογιάνης”, τα κείμενα εναντίον του Ιερομόναχου Ευθύμιου Καψαλιώτη. 


Παρόλα αυτά οι αγωνιστές της “Ρωμηοσύνης” της Κονίτσης, που τσεπώνουν τα Βατοπαιδινοαργύρια, -σαν δεν ντρέπονται- δεν έχουν κανένα πρόβλημα να διασύρουν τον Σεβ. Ναυπάκτου με ανυπόστατες φήμες.

Η “Φαίη” , στο ιστολόγιο "Τας θύρας! Τας θύρας", δημοσίευσε τα του εμβολιασμού του Σεβασμιώτατου με φωτογραφία που δείχνει τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου να φορά μάσκα και συνόδευσε την φωτογραφία με αρνητικό σχόλιο.


Είναι ακατανόητη η παφλάζουσα εμπάθεια της "Φαίης" εναντίον του Σεβ. Ναυπάκτου. Δεν κρύβει με κανένα τρόπο την εμπάθεια που την διακατέχει για τον Σεβασμιώτατο.


Ξεχνά -φαίνεται- η "Φαίη" ότι για δεκαετίες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος ήταν η ισχυρότερη θεολογική φωνή εναντίον του Οικουμενισμού στην Ιεραρχία. 

Λησμονεί ότι τον προσκαλούσαν και ανταποκρινόταν πρόθυμα να συμμετάσχει στα αντιοικουμενιστικά Συνέδρια που διοργάνωνε ο π. Θεόδωρος Ζήσης.


Διερωτήθηκε, άραγε, η “Φαίη”, αν ήταν δυνατόν ο Σεβασμιώτατος να εισέλθει στο νοσοκομείο χωρίς μάσκα;


Άλλωστε για ποιο λόγο, άραγε, είναι ανάρμοστο ή ασεβές, σε ένα νοσοκομείο, να φοράς προστατευτική μάσκα;


Αλλού φυσικά το πάει η “Φαίη”:

Τα εμβόλια είναι του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς, που σύμφωνα με την αρρωστημένη φαντασία των συνωμοσιολόγων, θέλουν να εξοντώσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους και άλλες εμετικής αηδίας συνωμοσιολογίες.


Λυπούμαι ειλικρινά επειδή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος γίνεται -για μια ακόμη φορά- στόχος απίστευτου διασυρμού και λυντσαρίσματος από τους κάθε λογής Ουκρανομάχους και σοβαρά άρρωστους συνωμοσιολόγους.

Είναι συγκοινωνούντα δοχεία -βλέπετε-, στις πλείστες περιπτώσεις, η Ουκρανομαχία και η συνωμοσιολογία.


Αναπόφευκτα φυσικά τα τοιαύτα, Σεβασμιώτατε.


Οι κεραυνοί χτυπούν τα ψηλά δέντρα.


Αλλοίμονον αν καθορίζατε την στάση σας, ανάλογα με τις αρρωστημένες τοποθετήσεις του κάθε συνωμοσιολόγου.

No comments:

Post a Comment