Thursday, December 17, 2020

ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ. ΙΕΡΩΝΥΜΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!


ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ κ. ΙΕΡΩΝΥΜΕ! ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΣΥΔΟΤΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ;


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Μακαριώτατε Αρχιεπίσκοπε Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμε.


Νοσηλευτήκατε πριν λίγο καιρό στο νοσοκομείο επειδή παρουσιάσατε συμπτώματα του κορωνοιού.


Με πολλή χαρά πληροφορηθήκαμε ότι εσείς και ο Μακαριώτατος Αλβανίας πήρατε εξιτήριο από το νοσοκομείο και συνεχίζετε την φαρμακευτική σας αγωγή.


Μακαριώτατε! 


Πρέπει οπωσδήποτε να δείτε το βίντεο, που προτάσσεται της ανάρτησης. 

Ο σεβαστός π. Βασίλειος Βολουδάκης, κληρικός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αναλύει τα επιστημονικά δεδομένα -λες και διαθέτει, έστω και εκ του μακρόθεν, τις στοιχειώδεις ιατρικές γνώσεις, για να κάνει επιστημονική ιατρική ανάλυση-, που αφορούν τον φονικό κορωνοιό.


Στο βίντεο, που προτάσσεται της ανάρτησης, ο σεβαστός πατήρ προσκάλεσε ένα βιολόγο ερευνητή.


Σας παρακαλώ, Μακαριώτατε, μην σταθείτε στο γεγονός ότι ο αγαπητός παππούλης παθαίνει κυριολεκτικά σύνδρομο στέρησης όταν αφήνει, έστω και για ένα λεπτό, το μικρόφωνο.

Παρακαλώ επικεντρωθείτε στο γεγονός ότι διέκοπτε συνεχώς τον προσκεκλημένο του, τον καθοδηγούσε τι θα πει, παρενέβαλλε τις συνωμοσιολογικές του θεωρίες, επεδείκνυε την χονδροειδή του αμάθεια για τα ιατρικά θέματα και μάλιστα για πρωτόγνωρα ιατρικά θέματα. 


Το πιο ανησυχητικό φυσικά είναι ότι παρουσιάζει τον εαυτό του -εν τη πανθαυμάστω αυτού ταπεινώσει- ως τον γκουρού της ιατρικής για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοιού.


Οι συμβουλές του, προς τους εκ του μακράν και εκ του σύνεγγυς ακροατές του, δεν είναι μόνον φαιδρές, αλλά προπαντός λίαν επικίνδυνες για την υγεία και την ζωή των συνανθρώπων μας.


Δεν νομίζετε, Μακαριώτατε, ότι πρέπει να βάλετε χαλινάρι στον σεβαστό των Εξαρχείων Γέροντα;


Δεν είστε ο κυρίαρχος επίσκοπος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και επομένως ο άμεσος προϊστάμενος του σεβαστού πατρός;


Είναι δυνατόν, ιδιαίτερα ύστερα από την προσωπική περιπέτεια της υγείας σας από τον φονικό ιό, να αφήνετε τον σεπτό π. Βασίλειο να κάνει για ένα χρόνο τώρα λοιμωξιολογικές αναλύσεις που βάζουν σε θανάσιμο κίνδυνο την ζωή του ποιμνίου σας;

Κατανοώ ότι, τα πολλά σας καθήκοντα και η προσωπική περιπέτεια της υγείας σας με τον κορωνοιό, δεν σας αφήνουν πολύ χρόνο για να ακούτε τις ατέρμονες ιατρικές ασυναρτησίες του σεβαστού πατρός.


Μπορείτε, όμως, να αναθέσετε σε έμπιστο συνεργάτη σας, όπως είναι λ.χ. ο ιατρός π. Αδαμάντιος Αυγουστίδης να ακούσει τι λέγει ο σεβαστός πατήρ για να σας διευκολύνει να πάρετε τις ορθές αποφάσεις.


Αναμένουμε!

No comments:

Post a Comment