Wednesday, October 30, 2019

ΠΑΠΑΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!!!


ΠΑΠΑΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Έμεινα άναυδος όταν είδα την φωτογραφία και διάβασα το ακόλουθο ρεπορτάζ στο ιστολόγιο "Πατερική Παράδοση":

“Η φωτογραφία δεν είναι μοντάζ…
Και όμως γίνεται… Ο 33χρονος ιερέας π. Αριστείδης Τσιότρας, πατέρας τριών παιδιών, είναι αστυνομικός, όμως συγχρόνως διακονεί κανονικά στην ενορία του Λιόπρασου Τρικάλων!

Ο παπάς – αστυνομικός, χειροτονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο διάκονος και στη συνέχεια πρεσβύτερος στην Αθήνα και ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών, όπου με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος ο οποίος προσπαθεί να καλύψει όλες τις ενορίες των Τρικάλων να μη μένουν χωρίς ιερέα.

Το trikalaola.gr που καταγράφει το εκκλησιαστικό ρεπορτάζ, συνάντησε σε εκκλησιαστικές εκδηλώσεις τον π. Αριστείδη, αλλά να φυλάει σκοπιά, κρατώντας το όπλο του και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, πρώτη φορά τον βλέπουμε! Ο Άγιος Αρτέμιος να τον φυλάει, μιας και η Ελληνική Αστυνομία τιμά τον προστάτη της."

Τι να πει κανείς; 

Χάνεις κυριολεκτικά τα λογικά σου.

Ο ιερέας με όπλο στο χέρι και αλεξίσφαιρο γιλέκο φυλάει σκοπιά.!!!

Δεν πρόκειται να προσβάλω την νοημοσύνη του αναγνώστη και να επιχειρηματολογήσω για το απαράδεκτο του πράγματος.

Θα περιοριστώ να απευθύνω το ακόλουθο ερώτημα στον ίδιο τον π. Αριστείδη Τσιόρτα και στον Σεβασμιώτατο Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο.

Αν ο π. Αριστείδης πρέπει να παραμείνει στο σώμα της αστυνομίας, δεν είναι δυνατόν να του δοθούν καθήκοντα, ώστε να μην οπλοφορεί και να φυλάει σκοπιές;

Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν καθήκοντα για μη οπλοφορούντες αστυνομικούς;

Παρακαλούμε θερμά και υικά τον Σεβ. Τρίκκης να επιληφθεί του θέματος, με την διαδικασία του κατεπείγοντος, και να συνεννοηθεί με τις αστυνομικες αρχές ώστε να σταματήσει πάραυτα και αμελλητί η απρέπεια.

Απλά είναι αδιανόητο να βλέπεις ένα κληρικό να οπλοφορεί με αυτόματο φονικό όπλο και αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Όλα τα έχει ισοπεδώσει πια η εκκοσμίκευση.!!! 

No comments:

Post a Comment