Friday, October 18, 2019

ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΜΕ ΤΙΣ “ΕΓΚΥΡΕΣ” ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ;


ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ “ΕΓΚΥΡΕΣ” ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ;

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Ιδού τι έγραψε ο “Ορθόδοξος Τύπος”, μόλις πριν τρεις μέρες, αναφορικά για το συλλείτουργο του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο:

“Σύμφωνα μὲ ἐγκυρότατες πηγές του Ορθοδόξου Τύπου ὁ Προκαθήμενος τῆς Ἑλλαδικῆς Ἐκκλησίας δέχεται εἰσηγήσεις νὰ μὴ μεταβῆ τὸ Σάββατο εἰς τὴν Θεσσαλονίκην, νὰ μὴ συλλειτουργήση καὶ νὰ μὴ μνημονεύση τὸν ψευδοΚιέβου Ἐπιφάνιον. Στὶς συνετὲς προτάσεις καὶ παροτρήνσεις ἀπαντᾶ: «Θὰ τὸ σκεφθῶ μὲ ἔχουν μπλέξει». Ἐμεῖς εὐχόμεθα νὰ ἀρθῆ εἰς τὸ ὕψος του καὶ νὰ μὴ δώση ὤθησιν εἰς ἕνα ἀνίατον σχίσμα ἙλληνοΣλάβων, ἐπειδὴ τὸν διέταξαν οἱ Ἀμερικάνοι καὶ τὸ τροχιοδρόμησε τὸ Φανάρι.”

Δέστε, σας παρακαλώ, την φωτογραφία που προτάσσεται της ανάρτησης για να αντιληφθείτε αν οι πληροφορίες του σεβαστού πατρός των Εξαρχείων είναι "εγκυρότατες".!!!

Δεν αντιλαμβάνεται ο δυστυχής ότι τον πήραν χαμπάρι οι Αρχιεπισκοπικοί κύκλοι ότι αρέσκεται να παριστάνει τον μεγάλο Γέροντα που του δίνουν όλοι σημασία. Έτσι τον δουλεύουν κανονικά.

Στην προσπάθειά τους να αποενοχοποιήσουν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, για όσα συνέβησαν στην Σύνοδο της Ιεραρχίας για το Ουκρανικό και με στόχο να αφήσουν τον Αρχιεπίσκοπο στο απυρόβλητο, πουλούν στον σεβαστό π. Βασίλειο παραμύθια της Χαλιμάς ότι μια ομάδα Ιεραρχών έμπλεξε τον Μακαριώτατο κ. Ιερώνυμο και ότι ο αυτός ο καυμένος είναι αθώα περιστερά που έπεσε θύμα των μηχανορράφων συνωμοτών Ιεραρχών.!!! 

Ο καυμενούλης ο σεβαστός Γέρων έχαψε το παραμύθι και προσπαθεί να μας το σερβίρει σαν την τελευταία λέξη της “εγκυρότατης” πληροφόρησης.

Κανένας δεν σας φταίει, σεβαστέ Γέροντα, αν η κενοδοξία σας έκανε ρεζίλι των σκυλιών. 

No comments:

Post a Comment