Monday, October 28, 2019

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΑΑΧΕΝ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ)


ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΑΑΧΕΝ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ)

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
===== 

Η «Ρομφαία» μας μεταδίδει ότι, κατά τον εσπερινό του Αγ. Δημητρίου, στην ομώνυμη Ορθόδοξη εκκλησία στην πόλη Άαχεν (Αιξ λα Σαπέλ) της Γερμανίας, αντί την αρτοκλασία να την διανείμει στους πιστούς ο εφημέριος του ναού, την διένειμε Παπικός «επίσκοπος»!!!  Συμμεριζόμαστε την αγανάκτηση του κ. Αιμ. Πολυγένη που μετέδωσε την ως άνω είδηση, αλλ’ όχι και την έκπληξή του. 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά Παπικός «επίσκοπος» με το χαρακτηριστικό πορφυρούν σκουφάκι και την πορφυράν ζώνην περί την οσφύν αυτού να μοιράζει την αρτοκλασία στους Ορθοδόξους μετά το πέρας του εσπερινού. Πίσω από τον παρείσακτο αιρετικό αξιωματούχο διακρίνεται η είκονα του Αγίου μεγαλομάρτυρος Δημητρίου. 

Υπάρχει, πέστε μου  σας παρακαλώ, περίπτωση να βρέθηκε εκεί ο κακόφρων Παπικός απρόσκλητος; Ασφαλώς όχι. Κάποιος τον προσεκάλεσε κι αυτός άδραξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. 

Ελπίζουμε ν' ακούσουμε μια κάποια εξήγηση από κάποιο αρμόδιο της Ι. Μητροπόλεως Γερμανίας. Ως γνωστόν  η ως άνω Μητρόπολις του Οικουμενικού Θρόνου αποτελεί …αυλή των θαυμάτων και πρωτοπόρος οικουμενιστικών ασχημιών. 

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Σεβ. Μητροπολίτης Γερμανίας κ. Αυγουστίνος δέχθηκε να τον μυρώσει Παπικός «επίσκοπος».!!! 

Εις δε την πόλη του Μονάχου, ο εκείσε αρχιερατικός επιτροπος π. Απόστολος Μαλαμούσης επιδίδεται σε οικουμενιστικά «ανοίγματα» (γράφε έκτροπα) άνευ όρων και ορίων. Λ.χ. τελεί αγιασμό στον ποταμό Δούναβη κατά τα Θεοφάνεια με τη συμμετοχή Παπικού «επισκόπου», αλλά και Λουθηρανού «επισκόπου». Άμα λάχει προσκαλεί και Λουθηρανές «ιέρειες». Είναι τόσο …πονόψυχος που βοηθάει τον τοπικό ιμάμη στην προσπάθειά του τελευταίου να ανεγείρει το μεγάλο τζαμί του Μονάχου και δεν διστάζει να συμμετέχει στο ανώτατο συμβούλιο του τζαμιού! 

Βέβαια! Αφού στο Κολυμβάριο προ τριετίας οι εκείσε συναχθέντες απεφάνθησαν, με το δυσώνυμο άρθρο 6, πως οι ποικιλώνυμοι αιρετικοί αποτελούν «Εκκλησίες»; 

Εις οίους καιρούς τετήρηκεν ημάς ο καλός Θεός! Η προφητεία του Αγίου Αντωνίου με τα μουλάρια που κλωτσούν γύρω από την Αγία Τράπεζα, μου λέει ο  λογισμός μου, δεν είναι μακράν από την εκπλήρωσή της.

No comments:

Post a Comment