Tuesday, April 23, 2013

Ο "ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΟΣ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ 1.130.000 € ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ




1.130.000 € ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΖΑΜΙΟΥ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
================

Διαβάζουμε στο Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία” από το “Βηματοδότη”:

“Ιεροδιδασκάλους ισλαμικής θρησκείας, με συμβάσεις εννέα μηνών, έχει προσλάβει η κυβέρνηση με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Παιδείας.

Η μισθοδοσία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό με 1.130.000 ευρώ.

Για του χρόνου δε, προβλέπεται η πρόσληψη 240 ιεροδιδασκάλων της ισλαμικής θρησκείας, με ετήσιο κόστος 3,5 εκατ. ευρώ.”

Καλά διαβάσατε! Δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος! Το χρεωκοπημένο μας κράτος θα πληρώνει αστρονομικά ποσά για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους - σαν να μην έφταναν αυτά που υπάρχουν - αλλά και για να προσλάβει διδασκάλους του “Ιερού Κορανίου”!

Για την ανέγερση του “Τάματος του έθνους” όμως δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα, επειδή - όπως λένε - "οι καιροί ου μενετοί" για την ανέγερση ναών.

Τζαμιών όμως είναι, όπως είναι για την εργοδότηση και διδασκάλων του "Ιερού Κορανίου”!!!

Στη σχετική ανάρτηση διαβάσαμε και το ακόλουθο αμίμητο σχόλιο του “Αλκη Κ.”:

“Άλκης Κ.:
Το κράτος μισθοδοτεί τους ιερείς διότι έχει δημεύσει πάνω από το 90% της Εκκλησιαστικής περιουσίας και επιπλέον φορολογεί και τους Ναούς. Για να μισθοδοτεί ισλαμιστές ιεροδιδασκάλους τι φορολογεί;;; τα τζαμιά στην Ξάνθη και την Κομοτηνή;;;; εκείνος ο εξυπνόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ που είχε πει το αμίμητο "να φορολογούνται οι χριστιανοί για να πληρώνουν τους ιερείς" που είναι τώρα να φορολογήσει τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες και μη;;;;;; τι χρειάζονται 240 ισλαμιστές ιεροδιδάσκαλοι;;;;;; τόσους θα δικαιολογεί το καινούργιο Τζαμί;;;;;;;; ε ρε γλέντια....!!!"

Απίθανο σχόλιο έτσι; Ιδιαίτερα “ο εξυπνόπουλος του Σύριζα!

Οσο και να σας φαίνεται παράξενο προσωπικά υποστηρίζω την ιδέα. 

Αφού οι Τούρκοι έδωσαν την Αγία Σοφία Κωνσταντινουπόλεως, Βιθυνίας και Τραπεζούντος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, αφού άνοιξαν την Θεολογική Σχολή της Χάλκης και αφού επισκεύασαν τα 600 εκκλησιαστικά μνημεία της κατεχόμενης Κύπρου, ας κάνουμε και εμείς κάποιες χειρονομίες καλής θελήσεως.!!!

No comments:

Post a Comment