Thursday, February 4, 2021

ΟΙ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ “ΕΡΩ”

Αν υπάρχει κάτι που σκανδαλίζει και εξοργίζει είναι η πρόσκληση του ΕΡΩ στον Πανιερώτατο Λεμεσού να μιλήσει σε συγκέντρωση στην Χαλκιδική.

Λές και έλειψαν οι πνευματικοί άνθρωποι στην Ελλάδα και στο Άγιον Όρος και χρειαζόταν να προσκληθεί ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος.

Θα δώσουν λόγο στον Θεό γι' αυτό οι υπεύθυνοι του ΕΡΩ.


ΟΙ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ “ΕΡΩ”


===== 


simon said:

Ο
αγιοπατέρας μητροπολίτης Λεμεσού ήταν επίσημος ομιλητής του σωματειου ΕΡΩ, χθες στην Ιερισσό Χαλκιδικής. 1400 άτομα θαύμασαν και ωφελήθηκαν από το μέγα διδάσκαλο της οικουμένης, Αθανάσιο Λεμεσού!!!


Πολύ σπουδαία αξιοποίηση της ομιλίας αυτής!

Συγχαρητήρια στην Φαίη!

Φαίη
said:


Αδελφέ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα παρακαλώ.


Δεν ακούσαμε την ομιλία του Λεμεσού στην εν λόγω εκδήλωση. Όσο για το Σωματείο ας αποφεύγουμε τις γενικολογίες. Γνωρίζω πάντως πολύ αξιόλογους ανθρώπους στο εν λόγω Σωματείο οφείλω να πω.


Simon said:

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..αδελφή. 

ΤΙ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΟΥ μας λέει καρμπόν τα ίδια με το Ίδρυμα Ροκφέλερ;


Ποιο το κακό όταν προβάλλει ένα δεσπότη, που στηρίζει και προωθεί συστηματικά τον παπικό επισκοποκεντρισμό όταν ειδικά διακυβεύεται η Πίστη;


Ποιο το κακό από έναν δεσπότη πού αντί να παροτρύνει τους πιστούς να στηρίζουν τους ομολογητές Επισκόπους, συμβουλεύει να στηρίζουν τους προδότες «για να μην κάνει η κρατική εξουσία κακό στην Εκκλησία»;


ΑΛΛΑ.. ακόμα και αν συμβεί να μας πει κάτι κακό δεν θα αντιδρούμε διότι ….,οι ποιμένες της Εκκλησίας έχουν ευθύνη. Οι Επίσκοποι και οι Πρεσβύτεροι. Αυτοί φέρουν την ευθύνη των πράξεών τους.!!!!

Φαίη said:


Αδελφέ. Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ορισμένες φορές προκαλούνται ερωτηματικά από εκδηλώσεις της ΕΡΩ. Επειδή εκεί μέσα υπάρχουν καλοί άνθρωποι, άποψή μου είναι (προς το παρόν) ότι οι διάφοροι προβληματισμοί πρέπει να παρουσιάζονται με τέτοιον τρόπο ώστε να βάζουμε σε αυτούς τους ανθρώπους την καλή ανησυχία να προστατεύσουν οι ίδιοι το Σωματείο τους. Αλλιώς, εάν μιλάμε με απολυτότητες θα γυρίσουν την πλάτη τους και δεν θα ασχοληθούν καν. Τι θα έχουμε καταφέρει τότε; Εγώ δεν διαφωνώ ότι σε τέτοια μεγάλα Σωματεία ενδέχεται να έχουν εισέλθει και άνθρωποι του «συστήματος». Θα έλεγα μάλλον, όχι «ενδέχεται» αλλά είναι σχεδόν βέβαιο, όχι μόνο στην ΕΡΩ, αλλά σε οποιοδήποτε μεγάλο Σωματείο. Δεν είναι όμως όλοι έτσι αδελφέ. Τυγχάνει να γνωρίζω από πρώτο χέρι.

Argiris Milonas said:


Τώρα πως μπορεί να είδες αξιοποίηση σε κάτι ανάξιο, μόνο η πίστη σου στο πρόσωπο του Λεμεσού το ξέρει.


Argiris Milonas said:


Όσο για την ερω, σύντομα θα φανεί η «μπογιά» της. Η φιλενάδα των Οικουμενιστών Μητροπολιτών και δεν αναφέρομαι στον Λεμεσού μόνο.


ΠΗΓΗ:


Τα σχόλια καταχωρήθηκαν στην ανάρτηση της “Φαίης”, στο ιστολόγιο "Τας θύρας! Τας θύρας", που επιγράφεται “Εξοργιστικές δηλώσεις του Λεμεσού Αθανασίου για την μετάδοση της Θείας Κοινωνίας με κουταλάκια!!

No comments:

Post a Comment