Thursday, February 11, 2021

Π. ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΥ,ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ κ. Ε. ΛΩΡΙΤΟΥ



ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ κ. Ε. ΛΩΡΙΤΟΥ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Τα σχόλιά σας, κ. Λωρίτου, δείχνουν ανάγλυφα το  πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και το οποίο φορτώσατε στην Εκκλησία και στους συναγωνιστές σας.


Αντί να συνειδητοποιήσετε την τεράστια ζημιά που προκαλέσατε στον αντιοικουμενιστικό αγώνα και να τερματίσετε την όχι απλά ανώφελη, αλλά και άκρως επιβλαβή σας αποτείχιση, περιορίζεστε να βγάζετε χολή και ξύδι κατά πάντων και πασών.


Ιδιαιτέρως στο στόχαστρό σας βρίσκονται οι συναγωνιστές σας, επειδή δεν αποτειχίζονται.


Γιατί να αποτειχιστούν;

Για να τα κάνουν όλα μαντάρα όπως τα κάνατε εσείς;


Τι θα κερδίσει η Εκκλησία, αν αποτειχιστούν οι 6 αντιοικουμενιστές επίσκοποι;


Εσείς μεν θα νοιώθετε λιγότερη μοναξιά αν αποτειχιστούν, αλλά η Εκκλησία τι θα κερδίσει;


Τι θα κερδίσει ο αντιοικουμενιστικός αγώνας;


Απλούστατα, αν οι 6 αντιοικουμενιστές επίσκοποι αποτειχιστούν, θα τους καθαιρέσουν, θα εκλέξουν στην θέση τους ότι πιο ελεεινό και τρισάθλιο και θα ησυχάσουμε. Τους πιο βαμμένους Οικουμενιστές θα εκλέξουν στους θρόνους των αποτειχισμένων επισκόπων, που θα καθαιρεθούν.

Αντί να με ειρωνεύεστε, κ. Λωρίτου, επειδή σας υποδεικνύω ότι είναι πλάνη η δοξασία ότι δήθεν εντός του ναού σταματούν να λειτουργούν οι φυσικοί νόμοι, καλύτερα να βρείτε το θάρρος να αντιμετωπίσετε, όχι εμένα, αλλά τον κ. Τσελεγγίδη, που απέδειξε -με ατράνταχτα δογματικά επιχειρήματα- για ποιους λόγους είναι αίρεση η πλάνη της δήθεν κατάργησης των φυσικών νόμων εντός του ναού.


Ο π. Θεόδωρος Ζήσης είναι απολύτως επιβεβλημένο να έλθει εις εαυτόν, να αφήσει τας σκολιάς οδούς του Σχίσματος, τις συνωμοσιολογίες, τις μασκολογίες, τις Ουκρανομαχίες, τα αντισηπτικά, τα εμβόλια, το σχισματικό φρόνημα, τις “λοιμωξιολογίες”, τις γεωστρατηγικές αναλύσεις και την κακοδοξία ότι δήθεν εντός του ναού καταργούνται οι φυσικοί νόμοι. 

Σε τίποτα δεν σας έφταιξαν, Γέροντα, οι αντιοικουμενιστές επίσκοποι. 


Αν θέλατε να αποτειχιστείτε μπορούσατε να το κάνατε ακολουθώντας το παράδειγμα του Αγίου Παισίου και του Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς. 


Ακολουθήσατε στραβό δρόμο και τώρα ωρύεστε, κατά πάντων και πασών, και ιδιαίτερα εναντίον των αντιοικουμενιστών συναγωνιστών σας επειδή δεν σας ακολουθούν στην κατά κρημνών πορεία που ακολουθείτε.


Και ποιο είναι το πραγματικό θύμα της τακτικής σας;


Ο αντιοικουμενιστικός αγώνας φυσικά.!


Σπουδαίο κατόρθωμα μα την αλήθεια.!!!

No comments:

Post a Comment