Tuesday, February 2, 2021

Π. ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΥ,ΝΕΕΣ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ

ΝΕΕΣ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Είναι κοινός τόπος ότι το παλαίφατο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων έχει τα χάλια του τα μαύρα τα αδιόρθωτα. 


Οι Οικουμενιστικές ασχημίες στην Αγία Γη, διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ κάθε ορθόδοξη φωνή καταπνίγεται εν τη γενέσει της. 


Είναι αδιανόητο να συνεχιστεί η ίδια οικουμενιστική πορεία. 

Ο αρχιοικουμενιστής Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος πρέπει εξάπαντος να καθαιρεθεί και τα Αγιοταφικά προσκυνήματα πρέπει να επανδρωθούν με ευλαβείς πατέρες από την Ελλάδα και το Άγιον Όρος. 


Η κατάσταση έφτασε πια στο απροχώρητο. 


Δεν φτάνει που ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος υποδέχτηκε τον Παπικό “Αρχιεπίσκοπο”, δήθεν εθιμοτυπικά, τον έβαλε να σταθεί στον θρόνο του, λες και είναι ορθόδοξος επίσκοπος.!!! 


Άκου οικουμενιστική ασέβεια.

Και οι Ουκρανομάχοι αντιΟικουμενιστές; 


Αποτειχισμένοι τε και μη;


Ασχολούνται με τα ουσιώδη.!!! 


Τουτέστιν με το Ουκρανικό, τις συνωμοσιολογίες, τις λοιμωξιολογίες, τις μάσκες, τα αντισηπτικά, τα υγειονομικά μέτρα, τα εμβόλια και την εμπέδωση της κακοδοξίας ότι δήθεν εντός του ναού δεν λειτουργούν οι φυσικοί νόμοι.!!!


Ποιον περιμένουν, άραγε, να αναλάβει τον αντιοικουμενιστικό αγώνα τώρα που οι Οικουμενιστές δεν αφήνουν μέρα να περάσει που να μη προσβάλουν την πίστη μας;


Τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο; Τον Μεσσηνίας Χρυσόστομο (Σαββάτο); Τον Αμερικής Ελπιδοφόρο; Τον Τιργοβιστίου Νήφωνα; Τον Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνα; Τον Σικάγου Ναθαναήλ; Τον Μπάτσκας Ειρηναίο ή τον Γαλλίας Εμμανουήλ;

No comments:

Post a Comment