Tuesday, March 23, 2021

ΝΕΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ούτε η πανδημία του κορωνοιού, ούτε  τίποτε άλλο σταματουν τους Οικουμενιστές από τα καταχθόνια σχέδιά τους, αλλά δυστυχώς είτε δεν βρίσκουν καθόλου αντίσταση ή εκδηλώνεται υποτονική αντίσταση που δεν τους αποτρέπει από τα σχέδιά τους.

Το ακόμη χειρότερο είναι ότι ο λαός του Θεού το "λείμμα" μένει απληροφόρητο και έτσι αμβλύνονται τα αντιοικουμενιστικά αντανακλαστικά.


 ΝΕΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Του Ιστολογίου “Πατερική Παράδοση”

=====


Σε οικουμενιστική εκδήλωση ο π. Κωνσταντίνος Μίρον, πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού θρόνου και πρόεδρος της εργασιακής ομάδας εκκλησιών της Γερμανίας (ACK) κήρυξε την παγκόσμια χριστιανική εκκλησία, αλλά οι ορθόδοξοι "ευσεβείς" κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου:


Ο πρωτοπρεσβυτερος Ράντου Κωνσταντίνος Μίρον κήρυξε στο Matthäuskirche στη Λειτουργία της Φρανκφούρτης στην οποία μαζί με την Πάστορα Δρ. Η Annegreth Schilling τέλεσε οικουμενική λειτουργία. "Η Ομάδα Εργασίας των Χριστιανικών Εκκλησιών στη Γερμανία προσβλέπει στην Οικουμενική Ημέρα της Εκκλησίας στη Φρανκφούρτη, ακόμα κι αν λαμβάνει χώρα με διαφορετική μορφή", δήλωσε ο Μίρον. Εκπρόσωποι του ACK εργάστηκαν στις διάφορες επιτροπές πιλοτικών προγραμμάτων από την αρχή. “Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στο ACK-Πολις, ένα μοναδικό μέρος συνάντησης και οικουμενικής μάθησης, που παρουσιάζει τον πολυμερή οικουμενισμό της χώρας μας. Η πόλη ACK, η οικουμενική πόλη εντός της πόλης”, προετοιμάζεται τώρα με διαφορετική μορφή”, δήλωσε ο πρόεδρος της ACK. 

No comments:

Post a Comment