Thursday, March 18, 2021

ΟΙ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟΥ ΗΘΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ ΤΗΣ Ι Μ. ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΗΦΩΝΑΣ

 



ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Όλοι ανεξαίρετα οι Βατοπαιδινοί 

αυτό το εργόχειρο έχουν.

Πηγαίνουν σε άγιους Γέροντες με αποκλειστικό στόχο, όχι για να ωφεληθούν (πού χασομέρι για τέτοια;!), αλλά για να έχουν φωτογραφική μαρτυρία της σχέσης τους με Αγίους ανθρώπους, ώστε να εκμεταλλευτούν αυτή την σχέση, για να προωθήσουν τους όποιους μη ευαγγελικούς στόχους τους.


Γι' αυτό, όταν ο Μακαριώτατος Κύπρου πραγματοποιούσε προσκύνημα στο Άγιον Όρος, είχαν λυσσάξει επειδή δεν πήγε στο Βατοπαίδι.


Ποιος είναι ο λόγος που ήθελαν τόσο διακαώς τον Μακαριώτατο να πάει 

στο μοναστήρι τους;

Ήθελαν να έχουν φωτογραφίες ότι πήγε στην Μονή τους για να μπορούν να τις παρουσιάζουν ως τεκμήριο ότι δήθεν ο Μακαριώτατος θεωρεί συκοφαντίες τις καταγγελίες εναντίον του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού.


Προπαντός ήθελαν να τον πείσουν να κάνει τρισάγιο στο μνήμα του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού ώστε να μπορούν αργότερα να ισχυρίζονται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου μετάνοιωσε επειδή συγκρούστηκε με τον πλανεμένο τους Γέροντα και θεωρεί συκοφαντίες τις μαρτυρίες εναντίον του φαύλου, πλανεμένου και Θεομπαίκτη 

μοναχού.

Γι' αυτό σας είπα πολλές φορές:


Δεν λέγει στους γόνους του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού ο διάβολος τι να κάνουν. Αυτοί λένε στον διάβολο τι να κάνει.


Αν δεν με πιστεύετε εμένα, ρωτήστε τον Θεοφιλέστατο Νεαπόλεως κ. Πορφύριο, τον πολύεδρο αδάμαντα του Βατοπαιδινού στερεώματος.

No comments:

Post a Comment