Tuesday, March 2, 2021

ΝΕΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΕΙΟΥ “ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΥΠΟΥ” ΝΤΥΜΕΝΟ ΜΕ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗ ΨΕΥΔΗ


 ΝΕΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΕΙΟΥ “ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΥΠΟΥ” ΝΤΥΜΕΝΟ ΜΕ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗ ΨΕΥΔΗ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Δυστυχώς, δεν έχει τελειωμό ο διασυρμός του “Ορθοδόξου Τύπου”, της πάλαι ποτέ ναυαρχίδας του αντιοικουμενιστικού αγώνα, που κατέστη τα τελευταία χρόνια οχετός αποβλήτων των εμμονών, των ιδεοληψιών και των Μακρακισμών του σεβαστού π. Βασίλειου Βολουδάκη.


Τι συνέβηκε αυτή την φορά;


Η ιστορική εφημερίδα δημοσίευσε ψευδέστατο και άκρως συκοφαντικό δημοσίευμα με το οποίο υιοθετούσε την κακόβουλη φήμη ότι δήθεν το Οικουμενικό Πατριαρχείο αποσύρθηκε από τους εορτασμούς για τα διακόσια 

χρόνια από το 1821.

Ο Διευθυντής του Ιδρύματος Πατερικών Σπουδών της Ι. Μονής Βλατάδων, Καθηγητής κ. Συμεών Πασχαλίδης, έστειλε επιστολή, εκ μέρους του Ιδρύματος και της Μονής Βλατάδων, στην εφημερίδα και απαίτησε την αφαίρεση του συκοφαντικού δημοσιεύματος.


Εκ μέρους της εφημερίδας δόθηκε απάντηση στην επιστολή στον κ. Καθηγητή την οποία υπογράφει ο υποτιθέμενος Διευθυντής Σύνταξης του “Ορθοδόξου Τύπου” κ. Τραμπούλης.


Όλοι γνωρίζουν φυσικά ποιος κρύβεται πίσω από τον εν λόγω κύριο.


Τι λέγει στην απάντησή του στον κ. Καθηγητή ο συντάκτης της απάντησης;

Ψέμματα, ψέμματα, ψέμματα, ψέμματα.!!!!


Σέβεται, λέγει η εφημερίδα το Οικουμενικό Πατριαρχείο -που απαξιώνει να το ονομάσει καν Οικουμενικό- και η κριτική που του ασκεί είναι απόρροια της αγάπης και του σεβασμού του προς το Πατριαρχείο.!!!


Αγανακτείς βεβαίως και αηδιάζεις με τα ψεύδη του συντάκτη της επιστολής, αφού οι πάντες γνωρίζουν με ποιο λυσσαλέο μένος επιτίθεται η εφημερίδα εναντίον του Θεσμού του Οικουμενικού Πατριαρχείου, από τότε που κατελήφθη με ανορθόδοξες μεθοδεύσεις -που δεν σεβάστηκαν ούτε το μυστήριο της εξομολόγησης-, από τον σεβαστό Γέροντα των Εξαρχείων π. Βασίλειο 

Βολουδάκη.

Προσοχή! Οι επιθέσεις του Βολουδάκειου “Ορθόδοξου Τύπου” δεν καθάπτονται απλά των οικουμενιστικών και νεωτεριστικών ακροβατισμών του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, αλλά πλήττουν με φονική λύσσα ευθέως το Οικουμενικό Πατριαρχείο ως θεσμό.


Ο “Ορθοδόξος Τύπος” απέσυρε -φυσικά- το εν λόγω άρθρο επειδή φοβήθηκε ότι θα εσύρετο στα ποινικά δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμηση.


Απλά, “ουκ έσται παύλα κακών” στον “Ορθόδοξο Τύπο”, αν δεν εκδιωχθεί κλωτσηδόν, από την εφημερίδα, ο σεβαστός π. Βασίλειος Βολουδάκης.

No comments:

Post a Comment