Wednesday, March 17, 2021

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ κ. ΠΑΥΛΟΥ ΤΡΑΚΑΔΑ


ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ κ. ΠΑΥΛΟΥ ΤΡΑΚΑΔΑ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Διαβάσαμε, στην εφημερίδα “Ορθόδοξος Τύπος”, άρθρο που επιγράφεται “Ἡ μάσκα ὡς ἀνατροπὴ τῆς θεολογικῆς ἀνθρωπολογίας”, το οποίο υπογράφει κάποιος Παύλος Τρακάδας, θεολόγος, εντελώς άγνωστο άτομο στον υπογράφοντα 

το παρόν σχόλιο. 

Παρακολουθώ, από καιρού, την αθεολόγητη αρθογραφία του κ. Τρακάδα, η οποία με εντυπωσιάζει πάντοτε μόνον για την ρηχότητα της σκέψης του και την σαθρότητα των επιχειρημάτων του.


Στο παρόν άρθρο, ο κ. Τρακάδας έφτασε στο έσχατο σημείο θεολογικής απαιδευσίας να ταυτίσει το ανθρώπινο πρόσωπο -τον άνθρωπο δηλαδή- με την φάτσα του.!!!


Οι λογικές αλχημείες του αρθρογράφου δεν πείθουν -έστω και εξ αποστάσεως- κανένα. 

Πρόκειται για κυριολεκτικά ανόητο κείμενο, μνημείο θεολογικής απαιδευσίας, που το μόνο που κατορθώνει είναι να εκθέσει -και μάλιστα ανεπανόρθωτα- τον συντάκτη του.


Απλά δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος του Βολουδάκειου “Ορθόδοξου Τύπου”. 


Από την μαύρη μέρα που ο σεβαστός πατήρ κατέλαβε την ιστορική εφημερίδα, με ανορθόδοξες μεθόδους, που δεν σεβάστηκαν ούτε το μυστήριο της εξομολόγησης, κατέστη οχετός των εμμονών, των Μακρακισμών και των ιδεοληψιών του σεβαστού 

π. Βασίλειου Βολουδάκη.

Είναι προφανές ότι το ζητούμενο είναι η κλωτσηδόν απομάκρυνση του σεβαστού πατρός, από την ιστορική εφημερίδα, αλλοιώς ο “Ορθόδοξος Τύπος” θα καταστεί οριστικά Βολουδάκειο σκουπιδοτνεκές, χωρίς καμμία απολύτως αξία.


Όσοι μπορούν να κάνουν κάτι για να απομακρυνθεί κλωτσηδόν -επαναλαμβάνω κλωτσηδόν- ο σεβαστός πατήρ, από την ιστορική εφημερίδα, ας ενεργήσουν τάχιστα για να μη μείνουν αναπολόγητοι εν Ημέρα Κρίσεως.

1 comment:

  1. Καλά κ. Τελεβάντο ! Μήν σπαταλάτε πολύ μελάνι ! Κρατήστε λίγο για το επόμενο πρωτοσέλιδο ! Θα τρίβετε τα μάτια σας !

    ReplyDelete