Thursday, February 28, 2019

ΑΣΤΟΧΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ “ΜΕΤΟΙΚΟΥ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ



ΑΣΤΟΧΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ “ΜΕΤΟΙΚΟΥ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Αποκαλυπτικό το άρθρο του “Μέτοικου”, που διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Κατάνυξις”, για την προδοσία και συμπαιγνία του Ιερώνυμου με τον άθεο και Εκκλησιομάχο Τσίπρα για να πεταχτούν στον δρόμο 10,000 ιερείς και για να αναθεωρηθεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί ουδετερόθρησκο κράτος η Ελλάδα μας.

Γράφει ο “Μέτοικος”:

“Όπως και να πιάσει το «τηγάνι» ο Αρχιεπίσκοπος θα μουτζουρωθεί. Ο μεγάλος χαμένος στο σώμα της Ιεραρχίας και απαξιωμένος στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού Ιερώνυμος – (Γιάννης) Λιάπης χρειάζεται επειγόντως αναθεώρηση.”

Ότι ο Ιερώνυμος είναι πλήρως απαξιωμένος στην συνείδηση του Ελληνικού λαού -και δη στην συνείδηση των παραδοσιακών πιστών- φαίνεται περίτρανα από τους χαρακτηρισμούς που αποδίδουν στον Ιερώνυμο τον οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ, αποκαλούν Αρχιεπίσκοπο της αισχύνης, Τσιπρώνυμο, ΣΥΡΙΖώνυμο, αλλά και Κοπρώνυμο.

Ο Ιερώνυμος δεν είναι απλά ο χειρότερος Αρχιεπίσκοπος που είχε η Εκκλησία της Ελλάδας, αλλά ο χειρότερος Αρχιεπίσκοπος που θα μπορούσε να έχει ποτέ η Εκκλησία της Ελλάδας.

Η κρίση, όμως, του “Μέτοικου” ότι ο Ιερώνυμος χρειάζεται αναθεώρηση είναι άστοχη.

Ο Ιερώνυμος, αγαπητέ “Μέτοικε”, πρέπει -και μάλιστα επειγόντως- να εκθρονιστεί, να καθαιρεθεί και να εγκλειστεί στα Οινόφυτα για να κλαίει μέχρι το τέλος της ζωής του τις αμαρτίες του και για τα κακά που προξένησε σε βάρος της Εκκλησίας και της πατρίδας μας και πάνω από όλα σε βάρος της ψυχής του.

No comments:

Post a Comment