Thursday, February 14, 2019

ΠΛΑΝΑΣΘΕ Κ. ΤΣΙΠΡΑ!


ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΛΗΡΟ!

ΠΛΑΝΑΣΘΕ Κ. ΤΣΙΠΡΑ!

Του Σεβ. Καλαβρύτων Αμβρόσιου
=====

Η επιθετική πολιτική του κ. Τσίπρα και των παραγόντων της Κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Ορθοδοξίας και ιδιαίτερα εναντίον της Μητρός Εκκλησίας της Ελλάδος συνεχίζεται με διαρκώς  αυξανόμενη ένταση!

Την εβδομάδα, που τώρα διανύουμε, έχει προαναγγελθεί, ότι θα εισαχθούν στη Βουλή προς συζήτηση τα θέματα της Εκκλησίας, ήτοι 
  1. Η κατάργηση του άρθρου 3 του Συντάγματος, με το οποίον ορίζεται ή Ορθοδοξία ως  «η Επικρατούσα Θρησκεία εν Ελλάδι»  καί 
  2. Η διαγραφή του ιερού Εφημεριακού από το Ταμείον της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών του Κράτους, δηλ. η απόρριψις του ιερού Κλήρου στον κάλαθο των αχρήστων του Ελληνικού Δημοσίου! 
Παρά ταύτα το Ελληνικό Δημόσιο καταβάλλει κανονικά την μισθοδοσία των Μουφτήδων των Μουσουλμάνων της Θράκης και μάλιστα από τα κονδύλια του Υπουργείου των Εξωτερικών!!!!

Το γεγονός αυτό μας αναγκάζει να στραφούμε με δημόσιο λόγο προς τον άθεο Πρωθυπουργό της Ορθοδόξου Χριστιανικής Ελλάδος (τι κρίμα!) κ. Αλεξ. Τσίπρα και να του πούμε με καθαρή φωνή, ότι πλανάται πλάνην οικτράν, όταν προσπαθεί να συνδέσει τη μισθοδοσία του ιερού Κλήρου με την κατά καιρούς ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων μεταξύ του Νομικού Προσώπου της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Ελληνικού Δημοσίου! 

Και από τη θέση αυτή του φωνάζουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε: 
Κύριε Πρωθυπουργέ, 
Η Πολιτεία οφείλει στην Εκκλησία
και όχι η Εκκλησία στην Πολιτεία! 
Το χρέος του Κράτους προς την Μητέρα, την Τροφό και την Σώτειρα του Ελληνισμού Εκκλησία είναι ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟ, όσα χρήματα και αν καταβάλει η Πολιτεία στην Εκκλησία της Ελλάδος!

Εμείς, ένας ταπεινός και άσημος Επίσκοπος της Εκκλησίας του Χριστού, διωκόμενος και καταδιωκόμενος από την Κυβέρνηση Τσίπρα, από τη θέση αυτή υψώνουμε την φωνή μας. Αναμένουμε το ίδιο να πράξουν και όλοι, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΛΟΙ, οι λοιποί Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, ώστε να αποτραπεί αυτό το αποτρόπαιο εθνικό έγκλημα κατά της Ορθοδοξίας, εδώ στην Ορθόδοξο Χριστιανική Ελλάδα, η οποία συγχρόνως αποτελεί και την Κοιτίδα της Ορθοδοξίας!  

Αναμένουμε, λοιπόν, τις άλλες, πιο ισχυρές, φωνές! Ελπίζουμε να μη επαληθευθεί η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ,η οποία μόλις στο χθεσινό της φύλλο έγραψε τα παρακάτω φοβερά  λόγια: ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ!   

No comments:

Post a Comment