Wednesday, February 6, 2019

Ο ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ …ΓΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!


Ο ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ …ΓΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!

Του  θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
===== 

Χθες, 6 τρέχοντος, ο Έλληνας πρωθυπουργός μετά της κουστωδίας του (Γιαβρόγλου, Κατρούγκαλο κ.ο.κ.) βρέθηκε στην Αγιά Σοφιά της Βασιλεύουσας. Μαζί του βρέθηκαν κι ο Τούρκος κυβερνητικός εκπρόσωπος Ιμπραχήμ Καλίν κι άλλοι επίσημοι. Κατά την ξενάγηση, όπως δείχνουν καθαρά οι φωτογραφίες, έκανε την εμφάνιση της στο εσωτερικό της Αγίας Σοφίας και μια …γάτα !!! Μια μαύρη γάτα, που, σύμφωνα με πληροφορίες, μένει μόνιμα στην Αγιά Σοφιά! 

Το πρώτο ερώτημα: Τι γυρεύει μια γάτα, ένα ζωντανό, στην Αγιά Σοφία; Δεν νομίζω ότι οι Τούρκοι γνοιάζονται και πολύ για την ευπρέπειά της. Όταν αντικρύσει κανείς τις πύλες εισόδου της Μεγάλης Εκκλησίας και δει τον εξωνάρθηκα και τον εσωνάρθηκα της θα αντιληφθεί, από το μαύρο χάλι στον οποίο έχουν περιέλθει, του λόγου το αληθές.Το μόνο που  ενδιαφέρει τους εφέντηδες είναι να κόβουν αβέρτα εισιτήρια και να εισπράττουν. 

Ας έλθουμε, τώρα, στον υψηλό προσκεκλημένο. Αλήθεια, ποια δουλεια έχει ο εξοχότατος κύριος Τσίπρας, που δηλώνει και ζει ως άθεος (αφού ούτε γάμο έκανε στην ελλησία, μήτε βάφτισε τα παιδιά του), στον αγιασμένο αυτό χώρο; Τον έπιασε η ευλάβεια ξαφνικά; Μπά! Απλώς συνεχίζει το δούλεμα των εν Ελλάδι αφελών, όπως επράξε και κατά την επίσκεψή του στο Πρωτάτο, στο Άγιον Όρος. Πλησιάζουν εκλογές, βλέπετε, και επιθυμεί διακαώς να αγρεύσει οπαδούς (διότι, αρνιά υπάρχουν, όπως έλεγε μια πρόσφατη γελοιογραφία στην «Καθημερινή») για να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο μαζί με τα συντρόφια και τους συνοδοιπόρους του. 

Μα, θα μου πείτε, αυτό δεν είναι ασυνέπεια, δεν είναι ξεκάθαρη εκδήλωση υποκρισίας; Όσοι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει κομμουνισμός, ας μάθουν επιτέλους, τι ανέφερε, εν προκειμένω, ο αρχηγέτης των εν Ρωσσία κομμουνιστών Βλαντιμήρ Ίλιτς Ουλιάνωφ (Λένιν): Ηθικό είναι ό,τι συμφέρει στο κόμμα. Μπορεί κ. Τσίπρας και οι περί αυτών να έχουν ενδώσει από καιρό και τα έχουν δώσει όλα στους ξένους (τη Μακεδονία στους Σλαβους και Αλβανούς των Σκοπίων, μετατροπή των θρησκευτικών σε μαθημα θρησκειολογίας και άλλα πολλά, ων ουκ έστι αριθμός), αλλά έχουν βάλει το μικρόβιο του κομμουνισμού βαθειά μες την καρδιά τους.

Το μέγα δυστύχημα είναι ότι αυτή η αδίστακτη συμμορία, παρά το εκθεμελιωτικό της έργο που συνεχίζεται ασταμάτητα, διατηρεί μέχρι σήμερα τα ποσοστά της σε διψήφιο αριθμό.

No comments:

Post a Comment