Sunday, February 17, 2019

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Επαινούμε εκ βαθέων την απόφαση της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Σωματείων της Νέας Υόρκης, που παραθέσαμε στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση, να αποκλείσουν, από την παρέλαση της 5ης Λεωφόρου της Νέας Υόρκης, όσους προδότες βουλευτές παραχώρησαν την Μακεδονία μας στον εχθρό.

Ορθή, επίσης, η απόφαση της Ομοσπονδίας να απευθύνει πρόσκληση σε πατριώτες δημοτικούς άρχοντες να παραστούν στην παρέλαση.

Γιατί, όμως, αποκλείστηκαν συλλήβδην οι Έλληνες βουλευτές;

Το 48% των Ελλήνων βουλευτών καταψήφισαν την προδοτική Συμφωνία.

Γιατί η Ομοσπονδία τους έβαλε όλους στο ίδιο σακκί;

Δεν είναι ούτε πατριωτικό, ούτε λογικό, ούτε δίκαιο, ούτε έντιμο.

Φοβούμαι ότι πίσω από το ατόπημα κρύβεται ο κ. Πέτρος Γαλάτουλας πρόσωπον ήκιστα σοβαρόν και αγράμματο που αρέσκεται να παριστάνει τον μεγαλοπαράγοντα, ενώ στερείται πάμπαν κρίσης και ικανοτήτων για να προβάλλεται ως ηγέτης της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Σωματείων.

Καιρός να εκδιωχθεί κλωτσηδόν από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων της Νέας Υόρκης για να αναδειχθούν στην ηγεσία των Σωματείων της Ομογένειας άνθρωποι με σοβαρότητα, μόρφωση, ικανότητες και κύρος ώστε να αποκτήσει η Ομοσπονδία την κατάλληλη ηγεσία που θα προβάλλει τα εθνικά αιτήματα του Ελληνισμού και της Ομογένειας. 

Ως γνωστόν ο κ. Διαματάρης, Διευθυντής και εκδότης της ημερήσιας εφημερίδας της Νέας Υόρκης, προωθεί -ως μη ώφειλε- τον κ. Γαλατούλα για να μπορεί να τον χρησιμοποεί ως υποχείριό του.

Παρακαλούμε θερμά τον κ. Διαματάρη να συνταχθεί με όσους ορθά επιδιώκουν τον παροπλισμό και την απομάκρυνση του ακατάληλλου κ. Γαλάτουλα για το καλό της Ομογένειας, της Εκκλησίας και της πατρίδας.

No comments:

Post a Comment