Friday, February 22, 2019


ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΟΝΙΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στην “Ρομφαία”:

Δεν θα συμμετέχει, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, στις εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της Κόνιτσας, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο επιχώριος Μητροπολίτης Ανδρέας.

Και αυτό, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, γιατί η πολιτειακή ηγεσία της χώρας δεν αντέδρασε σε εθνικά ζητήματα, όπως το Σκοπιανό, αλλά και σε εκκλησιαστικά, όπως η πρόταση συμπερίληψης της ουδετεροθρησκείας στο Σύνταγμα, η υποβάθμιση του μαθήματος των θρησκευτικών, που θεωρεί, ο Ιεράρχης, ότι αποτελούν προσπάθειες περιθωριοποίησης της Εκκλησίας, καθώς και σε κοινωνικά, όπως το σύμφωνο συμβίωσης, το γάμο ομόφυλων ζευγαριών κ.λπ.

Έτσι αποφάσισε να μην παραστεί, κάτι, που διαμήνυσε εδώ και καιρό αρμοδίως, ούτε κατά την επίσημη δοξολογία στο ναό του αγίου Κοσμά, παρόντος του Προέδρου της Δημοκρατίας".

Μπράβο Σεβασμιώτατε.

Διαφορετική θα ήταν η κατάσταση τώρα αν όλοι οι αρχιερείς αρνούνταν να υποδεχτούν ή να συναντήσουν 
1.) όσους ξεπούλησαν την Μακεδονία, 
2.) όσους αγωνίζονται με νύχια και με δόντια για να καταστήσουν την Ελλάδα ουδετερόθρηκο κράτος, 
3.) όσους πολεμούν τον ορθόδοξο ομολογιακό χαρακτήρα του μαθήματος των θρησκευτικών, 
4.) όσους χτυπούν την οικογένεια και προσπαθούν με κάθε τρόπο να περιθωριοποιήσουν την Εκκλησία.

Ο ανεκδιήγητος Προκόπης Παυλόπουλος είναι υπεύθυνος επειδή κατέστησε την Αθήνα ανοχύρωτη πολιτεία και την παρέδωσε στις ορδές των αναρχικών μετά τον θάνατο του Γρηγορόπουλου, γεγονός που συνετέλεσε τα μέγιστα στην άνοδο του Παπανδρέου και στην συνέχεια του Τσίπρα στην εξουσία.

Εύγε, λοιπόν, και πάλιν εύγε, Σεβασμιώτατε Κονίτσης, επειδή αρνείστε να παρευρεθείτε στους εορτασμούς, αφού θα τους μιάνει με την παρουσία του ο εκλεκτός του Τσίπρα για την Προεδρία κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

No comments:

Post a Comment