Tuesday, February 26, 2019

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ


ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση παραθέσαμε το ρεπορτάζ του ιστολογίου “Πενταπόσταγμα” αναφορικά με την δίκη του Αυστραλού καρδινάλιου Πέλ στενού συνεργάτη του Πάπα Φραγκίσκου που έχει πλούσιο βιογραφικό στην παιδεραστία.

Οι Οικουμενιστές αποκαλούν το Βατικανό “αδελφή Εκκλησία”. Γελούν και οι ρέγγες με τον ισχυρισμό τους. Αν είναι ποτέ δυνατόν να αποκαλούνται οι αιρετικοί “αδελφή Εκκλησία” της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Πού, εκ του αιώνος ηκούσθη ποτέ, ότι ευσταθεί αυτός ο ισχυρισμός;

Φυσικά οι Οικουμενιστές ούτε την Ορθόδοξη πίστη σέβονται, ούτε τους Ιερούς Κανόνες των Οικουμενικών Συνόδων τηρούν, ούτε έχουν το παραμικρό πρόβλημα να διατυπώνουν  ισχυρισμούς αντίθετους με την Ιερά Παράδοση των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας, ούτε να εισάγουν νεωτερισμούς στην Ορθοδοξία.

Πέραν του αθεολόγητου ισχυρισμού των Οικουμενιστών η βοώσα πραγματικότητα αναφορικά με το Βατικανό είναι ότι πρόκειται για σφηκοφωλιά όπου ξεπλένεται μαύρο χρήμα της μαφίας, θεσμός που προωθεί και καλύπτει την παιδεραστία και που χρησιμοποιεί ακόμη και τις φραγκοκαλόγριες σαν σεξουαλικούς σκλάβους.

Ο Ιησουίτης Πάπας Φραγκίσκος απέτυχε παταγωδώς να εκπληρώσει τον ρόλο που του ανέθεσαν οι καρδινάλιοι που τον εξέλεξαν Πάπα.

Ο Πάπας Βενέδικτος παραιτήθηκε επειδή δεν μπορούσε να διαχειριστεί το σκάνδαλο της παιδεραστίας στον Παπισμό, αφού και ο ίδιος ως “αρχιεπίσκοπος” Μονάχου κάλυπτε τους παιδεραστές φραγκοπαπάδες.

Γι’ αυτό αναγκάστηκε να παραιτηθεί για να αναλάβει άλλος ο οποίος θα αντιμετώπιζε το σκάνδαλο.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την άνοδό του στον Παπικό Θρόνο, ο Ιησουίτης Πάπας Φραγκίσκος απέδειξε ότι δεν ήθελε να καθαρίσει το στάβλο του Αυγείου, αλλά να καλύψει το σκάνδαλο.

Γι’ αυτό και προώθησε σε επιτελικές θέσεις του Βατικανού παιδεραστές, μαφιόζους και άλλα άθλια και φαύλα υποκείμενα εν οις και τον καρδινάλιο Πελ, που ελπίζουμε σήμερα να καταδικαστεί από το δικαστήριο στην Αυστραλία που εκδικάζει τις εις βάρος του καταγγελίες.

Τώρα που επιτέλους καταδικάστηκε ο καρδινάλιος Πελ ο Πάπας Φραγκίσκος οφείλει να υποβάλει αμέσως παραίτηση. Αν ο καρδινάλιος θα πάει φυλακή για τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος αθώων παιδιών, πόσο μάλλον πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο Πάπας Φραγκίσκος που διόρισε τον παιδεραστή Αυστραλό καρδινάλιο στην πιο καίρια θέση του Βατικανού;

No comments:

Post a Comment