Monday, May 11, 2020

ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΟΡΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΟΡΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Είναι άκρως αποκαρδιωτική η απάντηση στα ορθά και εύλογα ερωτήματα του κ. Ρακκά, που παραθέσαμε στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση. 

Ο κ. Τσιόρδας -κατά την άποψη μας- θα συνεχίσει να γίνεται αντικείμενο λυντσαρίσματος, όχι μόνον από την αριστερή αντιπολίτευση, αλλά κυρίως από ακροδεξιά στοιχεία, παρανοϊκούς συνωμοσιολόγους και άλλους μικρόψυχους που θέλουν να προωθήσουν την κομματική και προσωπική τους ατζέντα ή και τα ιδιοτελή τους συμφέροντα σε βάρος του συμφέροντος της πατρίδας.

Αντί να πούμε ένα λόγο ευχαριστίας στον κ. Τσιόρδα και στα άλλα μέλη της επιτροπής για την πανδημία του κορωνοιού, επειδή συνέβαλαν αποφασιστικά ώστε η κυβέρνηση να πάρει έγκαιρα δραστικά περιοριστικά μέτρα για να μην εξαπλωθεί η πανδημία του κορωνοιού, ο κ. Τσιόρδας γίνεται αντικείμενο λυντσαρίσματος.

Ντρέπομαι για λογαριασμό όσων μικρόψυχων και ασυνείδητων θυσιάζουν στον βωμό της κομματικής κραιπάλης το συμφέρον της πατρίδας.

Τι να πει κανείς;

Μας ήρθε άσχημα επειδή δεν γίναμε Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία και Νέα Υόρκη.

Λες και δεν ακούαμε και δεν βλέπαμε καθημερινά στις οθόνες της τηλεόρασης τις σκηνές τρόμου από τα νοσοκομεία της Ιταλίας, όπου Έλληνες γιατροί που υπηρετούν εκεί, μας περιέγραφαν με τα πιο μελανά χρώματα την απελπισία που επικρατούσε στα νοσοκομεία.

Λες και δεν πληροφορηθήκαμε ότι ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, που αποφάσισε να κάνει τον νταή, κατέληξε στην εντατική του νοσοκομείου με τον κορωνοιό.

Λες και δεν είδαμε τους ομαδικούς τάφους στην Νέα Υόρκη, επειδή ο Πρόεδρος Τραμπ αρνήθηκε να πάρει τα ενδεδειγμένα μέτρα για να μην επηρεαστεί η οικονομία των ΗΠΑ. 

Η ανεύθυνη αυτή του η απόφαση λήφθηκε για να μην κινδυνεύσει η επανεκλογή του τον Νοέμβριο.

Άκου κριτήρια ενός Προέδρου.!!!

Πραγματικά ντρέπομαι για τα χάλια μας.

Γλύτωσαν το τομάρι τους μόνον και μόνον επειδή η κυβέρνηση πήρε έγκαιρα δραστικά μέτρα κατόπιν υπόδειξης του κ. Τσιόρδα και τώρα οι παλιοχαρακτήρες κατασπαράσσουν τον ευεργέτη τους.

No comments:

Post a Comment