Friday, May 15, 2020

ΟΙΣΤΡΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ


ΟΙΣΤΡΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Πολλά φρικτά φαινόμενα παρατηρούνται στην Γερμανία από τότε που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοιού.

Ο αρχιοικουμενιστής Μητροπολίτης Γερμανίας κ. Αυγουστίνος, που προκαλεί την συνείδηση των πιστών με τις συνεχείς συμπροσευχές του και τις κοινές ποιμαντικές του παραστάσεις με αιρετικούς -και δη Παπικούς- απαγόρευσε στους πιστούς να κοινωνήσουν μέχρις άρσης του Διατάγματος της πολιτείας και σφράγισε τις εικόνες ώστε να μην τις προσκυνούν οι πιστοί.

Ως να μη έφταναν αυτά, διοργανώνονται συμπροσευχές στην Μητρόπολη Γερμανίας με τους Παπικούς, στις οποίες φυσικά πρωτοστατεί ο γνωστός Οικουμενιστής κληρικός π. Απόστολος Μαλαμούσης. Αλλοίμονον! Αν είναι ποτέ δυνατόν να λείψει ο Μάρτης από την Σαρακοστή.!!!

Οι οικουμενιστικές και νεωτεριστικές ασχημίες στην Γερμανία δεν έχουν τελειωμό.

Ο Σέρβος Μητροπολίτης Γερμανίας Γρηγόριος (Μητροπολίτης πρώην Βοσνίας και Ερζεγοβίνης) ανεκδιήγητος οικουμενιστής και νεωτεριστής και πλήρως εκκοσμικευμένος κληρικός δίνει την Θεία Κοινωνία στους πιστούς με τρόπο που παραπέμπει στην πρακτική των Παπικών.

Εμβαπτίζει τον Αγιασθένα Άρτο -το Σώμα του Κυρίου- στον Αγιασθέντα Οίνο -το Αίμα του Κυρίου- και το τοποθετεί στο άγιο μάκτρο και  στην συνέχεια οι πιστοί το παίρνουν και κοινωνούν.!!!

Μια άλλη απαράδεκτη ασχημία αναφορικά με την μετάδοση της Θείας Κοινωνίας συμβαίνει στην Εκκλησία της Ρωσσίας όπου ο λειτουργών ιερέας ή αρχιερέας απολυμαίνει την Αγία Λαβίδα εμβαπτίζοντάς την σε οινόπνευμα, ενώ οι πιστοί που κοινωνούν δεν χρησιμοποιούν το Άγιο μάκτρο για να σκουπίσουν το στόμα τους, αλλά χαρτοπετσέτες οι οποίες μετά την χρήση καίγονται.!!!

Ανήκουστα πράγματα! 

Εντελώς απαράδεκτες πρακτικές που δεν έχουν κανένα προηγούμενο στην ορθόδοξη παράδοση.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν οι βλάσφημοι αυτοί νεωτερισμοί θα παραμείνουν ως πρακτική της Εκκλησίας και μετά την εξάλειψη του κορωνοιού.

Οικουμενισμός, νεωτερισμοί και εκκοσμίκευση. 

Αυτό είναι το τρίπτυχο των ενεργειών των Οικουμενιστών.

No comments:

Post a Comment