Monday, May 11, 2020

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Σ. ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ


ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Σ. ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ

Του κ. Γιώργου Ρακκά
=====

Ο Τσιόδρας ρωτήθηκε για την θνησιμότητα του ιού, από δημοσιογράφο χθες κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου.
Η ερώτηση αφορούσε στην αξιοπιστία του δείκτη θνητότητας του ιού –μια συζήτηση που σύμφωνα με τον δημοσιογράφο έχει ανοίξει με πολύ έντονο τρόπο στην Γερμανία.
Ο Τσιόδρας απάντησε ότι η αξιοπιστία είναι ζήτημα συλλογής των σκληρών δεδομένων, και ότι εμείς εδώ σε αντίθεση με άλλες χώρες τα συλλέγουμε πολύ σχολαστικά –και ότι άρα υπάρχει αξιοπιστία ως προς το χαμηλό ποσοστό των θανάτων που προκαλούνται.

Εκεί ακριβώς, αν δείτε το βίντεο, κάνει μια παρέκβαση για να στηρίξει απολύτως το επιχείρημά του ότι το ποσοστό των νεκρών επί των νοσούντων/νοσηλευομένων είναι πολύ αξιόπιστο, και λέει ότι έχουμε κάνει μια ΥΠΕΡκαταγραφή των θανάτων, θεωρώντας ότι οι νοσούντες που καταλήγουν για άλλο λόγο, αλλά έχουν Covid-19, πέθαναν από αυτόν. 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΙ.

Σε απάντηση ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ που γίνεται ότι πολλές χώρες ΚΡΥΒΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΥΣ για να εμφανίσουν καλύτερους δείκτες.

Όχι μόνον εμείς δεν το κάνουμε αυτό, απαντάει ο Τσιόδρας, αλλά μάλλον υπερβάλλουμε κιόλας και ο δείκτης ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΣ.

Αυτό στάθηκε η αφορμή, για να διασύρεται ο ίδιος έκτοτε από χθες ως «απατεώνας». Ή να θεωρείται “μέγιστη αποκάλυψη της απάτης” τα όσα ο ίδιος είπε στην… Επίσημη Συνέντευξη Τύπου –δηλαδή με λίγα λόγια, κυκλοφορεί ο ισχυρισμός ότι αυτοί που κάνουν την “απάτη” (=το κράτος) διοργάνωσαν μια επίσημη συνέντευξη τύπου, κάλεσαν όλους τους δημοσιογράφους και τους ανακοίνωσαν πανηγυρικά… την «απάτη».

Υ.Γ.1 Πιστεύει κανείς ότι υπάρχει κυριολεκτική ακρίβεια στην καταγραφή των θανάτων από την ηρωΐνη; Δεν συν-καταγράφονται και θάνατοι από άλλες αιτίες σε εξαρτημένους που η χρήση έχει εξασθενήσει αρκετά το ανοσοποιητικό τους; Είδατε κανέναν να διαμαρτύρεται για «απάτη»; Αυτό σημαίνει ότι η ηρωΐνη δεν σκοτώνει;

Υ.Γ.2 Τα όσα είπε ο Τσιόδρας είναι και απάντηση στα διάφορα κατευθυνόμενα εκ Γερμανίας δημοσιεύματα ότι η Ελλάδα υποκαταγράφει την επίδραση του κορωνοϊού στην χώρα, για να σώσει τον τουρισμό της…

ΠΗΓΗ:

No comments:

Post a Comment