Tuesday, May 19, 2020

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ


Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====

1.) Όχι κάμερες στις τάξεις!

2.) Όχι εμβόλια!

3.)  Όχι G5!

4.) Όχι προστατευτικά μέτρα!

5.) Ο κορωνοιός είναι απλή γριπούλα.

6.) Ο ιός είναι προϊόν εργαστηρίου.

7.) Πίσω από τον κατασκευασμένο θανατηφόρο ιό -που σε κάθε περίπτωση είναι απλή γριπούλα κατά την κ. Νινέτα, ενώ κατά τον σεβαστό π. Βασίλειο Βολουδάκη είναι λιγότερο θανατηφόρος ιός ακόμα και από την απλή εποχιακή γριπούλα- κρύβεται ο διαβρωμένος από τις σκοτεινές δυνάμεις Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

8.) Ο Μπιλ Γκέιτς διάβρωσε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας μαζί με τα άλλα όργανα του Διεθνούς Σιωνισμού και τον ρυμουλκεί σε μονοπώλια διαχείρισης της παγκόσμιας υγείας, με σκοπό να εξολοθρεύσει 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους, για να αντιμετωπιστεί ο υπερπληθυσμός της γης.

9.) Οι λοιμωξιολόγοι, όχι μόνον στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αλλά παγκόσμια, είναι είτε αδαείς, είτε όργανα των κυβερνήσεων (που είναι σε κάθε περίπτωση όργανα της Μπίντελμπεργκ και του Διεθνούς Σιωνισμού) και τρομοκρατούν επί σκοπώ τον κόσμο για να δεχτεί να μπει αδιαμαρτύρητα σε καραντίνα, και

10.) Η πανδημία του κορωνοιού θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε νέα σκλαβιά και στο τσιπάρισμα του Αντιχρίστου σύμφωνα με τους θρησκευόμενους συνωμοσιολογίας. Σύμφωνα με τους άθεους και αδιάφορους για την πίστη συνωμοσιολόγους, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοιού, θα ζήσουμε την εγκαθίδρυση του “μεγάλου αδελφού” και θα υποταχθούμε στην παντοδυναμία της Οργουελιανής κοινωνίας.

Τρεις διευκρινίσεις:

1.) Προφανώς στέκομαι αντιμέτωπος σε αυτό το τσουνάμι της φαιδρότητας, της παράνοιας και της συνωμοσιολογίας. 

Και μόνον ότι επιγράφω το άρθρο δεκάλογος της συνωμοσιολογίας, μαρτυρεί ποια είναι η θέση μου,

2.) Διευκρινίζω ότι, με το παρόν άρθρο, δεν σχολιάζω τον δεκάλογο της συνωμοσιολογίας, αλλά περιορίζομαι να τον καταγράψω σε δέκα προτάσεις,

3.) Διευκρινίζω, επίσης, ότι συμμερίζομαι πολλές ανησυχίες των συνωμοσιολόγων, όπως λ.χ. τον κίνδυνο για τις δημοκρατικές ελευθερίες εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων, αλλά και τον σκεπτικισμό για τα νέα εμβόλια. 

Όχι -Θεός φυλάξοι- με την έννοια ότι τα εμβόλια γενικά προξενούν κακό ή ότι περιέχουν σε υγρή μορφή το 666 (!!!) και άλλες συναφείς φαιδρότητες, αλλά επειδή είναι άγνωστη η αποτελεσματικότητα και οι παρενέργειες των εμβολίων για τον κορωνοιό νοουμένου ότι καταβάλλεται προσπάθεια να βρεθούν σε λιγότερο από ένα χρόνο, ενώ συνήθως η κατασκευή ενός εμβολίου χρειάζεται μια δεκαετία. 

Με κανένα τρόπο, όμως, δεν υιοθετώ την τρομολαγνεία και το φοβικό σύνδρομο των συνωμοσιολόγων. Ακόμη και στην χειρότερη εξέλιξη των πραγμάτων έχω πάντοτε κατά νουν την ρήση του Οσίου Παισίου: “Μετά την μπόρα την διαβολική, θα έρθει η λιακάδα η Θεϊκή”.

No comments:

Post a Comment