Wednesday, May 27, 2020

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!

Ορθές οι θέσεις και εύλογα τα ερωτήματα του ιστολογίου “Εξάψαλμος”. 

Αλήθεια! Γιατί δεν οδηγούν τον βλάσφημο κληρικό αμέσως για καθαίρεση;

"Είναι ο ίδιος κληρικός που είχε γράψει στη σελίδα του ότι, μετά από καλό sex, ενώνεται καλύτερα μέσω της θείας λειτουργίας με τον Χριστό! 

Μα είναι δυνατόν να είναι αυτός ιερέας της Εκκλησίας μας; Πιο άρρωστος πεθαίνεις! Γιατί τον κρατούν; Τί περιμένουν;" (Ιστολόγιο Εξάψαλμος")


ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!

Καθαίρεση η μόνη λύση!

Του ιστολογίου “Εξάψαλμος”
=====

Ο π. Χαράλαμπος Κοπανάκης, ιερέας στον οικισμό του Σοκαρά της Μητρόπολης Γορτύνης έγινε το πρόσωπο της ημέρας, μετά από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχετικά με τη Θεία Κοινωνία. 

Το neakriti.gr επικοινώνησε με τον ιερέα που εδώ και 24 χρόνια βρίσκεται στους κόλπους της εκκλησίας και «προκαλεί» με την ζωή του και τις απόψεις του. Για τον ίδιο είναι αδιαπραγμάτευτη η προσωπική του άποψη την οποία δημοσιοποιεί με επιχειρήματα και αίσθημα ευθύνης. 

Όπως δήλωσε στο neakriti.gr χαρακτηριστικά «είναι η άποψη μου και έχει απόλυτο έρεισμα στην παράδοση μας. Δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση με κανένα, είπα απλά τη γνώμη μου, όπως αυτή προκύπτει από τους αιώνες της εκκλήσίας».

Δηλαδή δεν φτάνει που βλασφημεί μας λέει ότι στηρίζει τις απόψεις του στην παράδοση της Εκκλησίας!! Είναι ο ίδιος που είχε γράψει στη σελίδα του ότι μετά από καλό sex ενώνεται καλύτερα μέσω της θείας λειτουργίας με τον Χριστό! Μα είναι δυνατόν να είναι αυτός ιερέας της Εκκλησίας μας; Πιο άρρωστος πεθαίνεις! Γιατί τον κρατούν; Τί περιμένουν; 

No comments:

Post a Comment