Saturday, August 10, 2019

Ν. ΚΕΡΑΜΕΩΣ: Η ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Ν. ΚΕΡΑΜΕΩΣ: Η ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Την κ. Νίκη Κεραμέως δεν γνώριζα πριν την υπουργοποίησή της. 

Οφείλω να ομολογήσω ότι με εξέπληξε λίαν ευχάριστα από την πρώτη μέρα που ανέλαβε το Υπουργείο Παιδείας. 

Πρόκειται για μια πολύ ευφυή γυναίκα με λίαν αξιόλογη παιδεία. 

Εργάζεται με μεθοδικότητα και παράγει, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ουσιαστικό αποτέλεσμα. 

Είναι μετριοπαθής, πολύ επικοινωνιακή και πείθει απόλυτα με την συγκροτημένη της σκέψη και τα ατράνταχτα λογικά της επιχειρήματα.

Αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο σε όλους του τομείς του αντικειμένου της, ο κ. Μητσοτάκης θα μπορεί να είναι περήφανος για την άκρως επιτυχημένη επιλογή που έκανε.

Η επιτυχία της “Νέας Δημοκρατίας” να ψηφίσει, λίγες μόνο βδομάδες μετά την άνοδό της στην εξουσία, την κατάργηση του ασύλου των αναρχικών, των τοξικομανών και των κάθε λογής παραβατικών στον πανεπιστημιακό χώρο, είναι άξια κάθε επαίνου και τυγχάνει της ολόθυμης συμπαράστασης όλων των ορθοφρονούντων πολιτών ασχέτως κομματικής προέλευσης.

Πέραν των "φωταδιστών" της “αριστεράς και της προόδου” - έτσι αυτοαποκαλούνται στην πατρίδα μας οι φασίστες-, η κ. Κεραμέως έχει να αντιμετωπίσει τον παράσπονδο Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τον Μεσσηνίας κ. Σαββάτο και τους ΚΑΙΡΟΣκόπους, οι οποίοι -συν τοις άλλοις- κατόρθωσαν, με τις μεθοδεύσεις τους, να διατηρήσουν στην θέση τους τους κ. Καλαντζή και Γκιουζέλη.

Ας μη διστάσει, αν χρειαστεί, η κυβέρνηση να συγκρουστεί ευθέως με τον ΣΥΡΙΖΩΝΥΜΟ Αρχιεπίσκοπο του Τσίπρα.

Δεν υπάρχει κανένας ορθόδοξος χριστιανός -κληρικός ή λαικός- που τρέφει έστω και τον ελάχιστο σεβασμό προς τον Αρχιεπίσκοπο της αισχύνης Ιερώνυμο.

Η κυβέρνηση δεν θα χάσει ούτε μία ψήφο, αν δείξει κόκκινη κάρτα στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, που ξεπούλησε τα πρωτοτόκια της Ορθοδοξίας στον Τσίπρα και στο υπόλοιπο συνάφι της "αριστεράς και της προόδου".

No comments:

Post a Comment