Saturday, August 3, 2019

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΓΕΥΜΑ ΠΑΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ


ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΓΕΥΜΑ ΠΑΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ 

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Αναφέρει Ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Καναδά:

“Κάθε χρόνο, για τη γιορτή του Αποστόλου Πέτρου, προστάτου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, ο Καρδινάλιος Thomas Collins παραθέτει γεύμα στους Ρωμαιοκαθολικούς και Ορθοδόξους Αρχιερείς της περιοχής Τορόντο. Το Νοέμβριο, για τη γιορτή του Αποστόλου Ανδρέου, προστάτου του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου, ο Αρχιεπίσκοπος Σωτήριος παραθέτει γεύμα για τους Ορθοδόξους και Ρωμαιοκαθολικούς Αρχιερείς περιοχής Τορόντο.” 

Την ώρα που οι αντιοικουμενιστές ασχολούνται με πάθος για το Ουκρανικό και με την προέλευση αντί την καταδίκη της ομοφυλοφιλίας, οι Οικουμενιστές εμπεδώνουν, με κάθε τρόπο, σε κάθε γωνιά της γης, τον Οικουμενισμό και δη τον “λαικό Οικουμενισμό.”

Η Ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Καναδά είναι σαφέστατη. Συντρώγουν και συμπροσεύχονται οι Παπικοί με τους Ορθόδοξους (ποιος άραγε ευλογεί την τράπεζα;) και συνδιαλέγονται και συναποφασίζουν λές και ανήκουν στην ίδια Σύνοδο.!!!

Και όχι μόνον αυτό, αλλά και συναποφάσισαν, όπως αναφέρει η Ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Καναδά: 

“Το γεύμα ήταν θαυμάσιο και οι συζητήσεις περιεστράφησαν γύρω από τα θέματα: Ευθανασία. Εκτρώσεις. Μετανάστευση και πολιτική κατάσταση στον Καναδά. Συμφωνήθηκε, οι δύο Εκκλησίες, Ρωμαιοκαθολική και Ορθόδοξη να ενεργούν πάντοτε από κοινού για τα θέματα αυτά.” 

Μόνον Ιεράρχες της ίδιας Εκκλησίας θα συμπεριφέρονταν έτσι.

Στο γεύμα που παρέθεσε ο Καρδινάλιος του Τορόντο συμμετείχαν Παπικοί και Ορθόδοξοι από πολλές Δικαιοδοσίες (Σερβίας, Ουκρανίας και Ρουμανίας).

Τι σημαίνει αυτό; 

Ότι ο Οικουμενισμός απέκτησε γερές ρίζες σε όλη την Ορθοδοξία με εξαίρεση μόνον τις παραδοσιακές Εκκλησίες της Βουλγαρίας και της Γεωργίας.

Παρακαλούμε θερμά να γίνει επανατοποθέτηση του αγώνα μας. Μέχρι πριν λίγο  η μάχη εναντίον του Οικουμενισμού ήταν σε ζηλευτά επίπεδα και η άμεση προτεραιότητά μας.  Γι' αυτό ας αφήσουμε τις γεωστρατηγικές αναλύσεις, τον Ποροσένκο, την Μπίλτενμπεργκ, την μασωνολογία και τα άλλα σχετικά και ας βάλουμε τον αγώνα εναντίον του Οικουμενισμού ως άμεση και κύρια προτεραιότητά μας.

Οι Οικουμενιστές βαδίζουν βάσει σχεδίου που υλοποιούν καθημερινά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Υφηλίου

Αυτό ακριβώς θέλουν από μας οι Οικουμενιστές: Να σταματήσουμε να ελέγχουμε τον Οικουμενισμό ή έστω να τον θέσουμε σε δεύτερη μοίρα και αντί αυτού να ασχολούμαστε με τις "σκοτεινές δυνάμεις", την Μπίντελμπεργκ και τον Ποροσένκο.

Αλήθεια! Γιατί παίζουμε το παιγνίδι τους; 

No comments:

Post a Comment