Tuesday, December 10, 2013

ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===================


Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Τρελλογιάννης” το ακόλουθο ρεπορτάζ για τα επιτεύγματα των φεμινιστριών της Αργεντινής οι οποίες -συν τοις άλλοις- καυχώνται διότι είναι πόρνες, τραβεστί και λεσβίες!!!:

"Το παρακάτω βίντεο από την Αργεντινή δείχνει έναν όχλο από έξαλλες και επιθετικές «φεμινίστριες» οι οποίες διαδηλώνουν για το "δικαίωμα στην έκτρωση" βανδαλίζοντας τον Καθεδρικό Ναό του Σαν Χουάν, χτυπώντας και βάφοντας με σπρέι την ομάδα των πιστών που ανέλαβε να περιφρουρήσει (παθητικά) τον ναό. Σύμφωνα με το InfoCatolica πολλές φώναζαν το σύνθημα "στην Καθολική εκκλησία που θέλει να μπει στα σεντόνια μας, λέμε πως είμαστε πόρνες, τραβεστί και λεσβίες. Νόμιμες εκτρώσεις σε κάθε νοσοκομείο τώρα"!Οι γυναίκες, πολλές από αυτές με τόπλες, ρίχνουν σπρέι στα ρούχα και στα πρόσωπα των ανδρών και ζωγραφίζουν σβάστικες στο στήθος και στα μέτωπά τους, και ‘μουστάκια Χίτλερ’ στα πρόσωπά τους. Επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους μπροστά τους και πιέζουν τα στήθη τους στα πρόσωπά τους, ενώ όλο αυτό το διάστημα φωνάζουν «να πάρετε τα προσευχητάρια σας έξω από τις ωοθήκες μας». (Υπάρχει και άλλο βίντεο χωρίς ‘κοψίματα’, για όποιον θέλει, εδώ).
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης ορισμένοι άνδρες φαίνεται να κλαίνε. Κανένας από αυτούς δεν ανταποδίδει στις προσβολές και στις επιθέσεις που δέχονται.
Αν και ο τόπος της διαμαρτυρίας ήταν το μπροστινό μέρος του καθεδρικού ναού, η InfoBae αναφέρει ότι ολόκληρη η πόλη γέμισε με γκράφιτι υπέρ των αμβλώσεων όσο και υβριστικά για τον Χριστό και την Καθολική εκκλησία.
Στο εσωτερικό του καθεδρικού ναού, βρίσκονταν 700 άτομα και προσεύχονταν με επικεφαλής τον επίσκοπο τους Mos. Alfonso Delgado.
Μετά από την αποτυχία τους να μπουν στο κτίριο, οι γυναίκες έκαψαν ένα ομοίωμα του Πάπα Φραγκίσκου.
Η επίθεση έλαβε χώρα στις Κυριακή 24 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της λεγόμενης «Εθνικής Συνάντησης Γυναικών», στην οποία μαζεύονται κάθε χρόνο οι φεμινίστριες της Αργεντινής, υποστηρίζοντας τα «δικαιώματα των γυναικών».
Η αστυνομία είπε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι δεν ήταν σε θέση να παρέμβει, διότι «ήταν γυναίκες»!
Ο ιερέας της ενορίας π. Rómulo Campora, είπε στην εφημερίδα Diario de Cuyo ότι «το κάψιμο του ομοιώματος του Πάπα Φραγκίσκου αποτελεί αδίκημα, όχι μόνο κατά της Εκκλησίας, αλλά και κατά της Αργεντινής, επειδή ο Πάπας είναι Αργεντινός».

Τέσσερις παρατηρήσεις για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ:

1.) Είναι αμφίβολο αν υπάρχει κίνημα πιο δαιμονικό από τις φεμινίστριες.


2.) Προσέξτε πόσο αστείο είναι το επιχείρημα της αστυνομίας της Αργεντινής η οποία αρνείται να επέμβει για να προστατεύσει τον ναό επειδή οι φεμινίστριες είναι...γυναίκες.

3.) Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Πάπας Φραγκίσκος είπε ότι η Παπική “Εκκλησία” δεν πρέπει να τονίζει τη αντίθεσή της στις εκτρώσεις. Τι λέγει τώρα μετά τα κατορθώματα των φεμινιστριών της Αργεντινής πολλώ μάλλον αφού δεν είναι η πρώτη φορά που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο;

4.) Διερωτώμαι: Η παθητική αντίσταση των ευσεβών νέων της Αργεντινής στις επιθέσεις των μαινάδων του φεμινισμού είναι η ενδεδειγμένη στάση;

No comments:

Post a Comment