Tuesday, December 31, 2013

ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΣΥΡΟΥ ΔΩΡΟΘΕΟΥ



ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΣΥΡΟΥ ΔΩΡΟΘΕΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===============

Ο τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ του Εκκλησιαστικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Ρομφαία” είναι: “Ο Σεβ. Σύρου επεσκέφθη τα φιλανθρωπικά ιδρύματα.”

Για δέστε όμως ποιο είναι το περιεχόμενο του ρεπορτάζ:

“Σήμερα, Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β', συνοδευόμενος από τον Σεβ. Επίσκοπο των Καθολικών Σύρου κ. Φραγκίσκο Παπαμανώλη, επεσκέφθη, κατά το έθος, το Γηροκομείο των Αδελφών του Ελέους, το Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο, το Γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονος και το Γηροκομείο του Αγίου Ιωάννου Ταλάντων.”

Σε απλά Ελληνικά στην Κυπριακή διάλεκτο: “Ο νούρος του σσιήλου εν ισιώνει με τίποτε” (μεταφορά στην κοινή Νεοελληνική: "Η ουρά του σκύλου δεν ισιώνει με τίποτα".)

Πήγε ο Σεβασμιότατος Σύρου να επισκεφθεί τους εμπερίστατους αδελφούς μας στα νοσηλευτικά ιδρύματα -ως εδώ κάτι που εκ βαθέων επαινούμε- και έπρεπε να έχει στο πλάι του τον παπικό "επίσκοπο".!!!

Γιατί Σεβασμιότατε;

Εγινε η ένωση των Παπικών με την Εκκλησία και ο Παπικός "Επίσκοπος" Σύρου βαπτίστηκε έγινε ορθόδοξος και αναχειροτονήθηκε και έτσι αφού έχετε ισότιμο επίσκοπο δίπλα σας κάνετε από κοινού ποιμαντικές παραστάσεις;

Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Γιατί να μη συνεχίσετε να κάνετε αυτές τις ασχημίες;

Μήπως υπάρχει Σύνοδος για να σας ανακαλέσει σε τάξη; 

Οπως δεν υπάρχει για τους ασχημονούντες Μεσσηνίας κ. Σαββάτο, π. Βασίλειο Βολουδάκη τον μακρακιστή και τους κάθε άλλου είδους ασχημονούντες κληρικούς και λαικούς.

No comments:

Post a Comment