Tuesday, March 20, 2012

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥΦΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ!





Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥΦΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=======


Γράφει το defencenet.gr για τις προθέσεις του Μεγάλου μουφτή της Σαουδικής Αραβίας:


“Να καταστραφούν οι εκκλησίες ζητά ο Μεγάλος Μουφτής στην Σαουδική Αραβία και το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί μέγα θέμα στα διεθνή δίκτυα, καθώς έγιναν οι δηλώσεις εναντίον της εκκλησίας από υψηλόβαθμα στελέχη του Ισλάμ. Στην Σαουδική Αραβία ο μέγας μουφτής τους καλεί σε καταστροφή όλων των εκκλησιών στην περιοχή.


Σύμφωνα με αραβικές πηγές ειδήσεων, την περασμένη Δευτέρα, ο Σεΐχης Αμπντούλ Αζίζ Μπιν Αμπντουλάχ, ο Μεγάλος Μουφτής της Σαουδικής Αραβίας, δήλωσε ότι "είναι αναγκαίο να καταστραφούν όλες οι εκκλησίες της περιοχής.


Ο Μεγάλος Μουφτής έκανε αυτό το σχόλιο απαντώντας σε ερώτηση που τέθηκε από μια αντιπροσωπεία από το Κουβέιτ.


Ένα μέλος του κοινοβουλίου του Κουβέιτ μάλιστα έκανε πρόσφατα έκκληση να «απομακρυνθούν» οι εκκλησίες και η αντιπροσωπεία εξέφρασε την επιθυμία να επιβεβαιώσει τη θέση της Σαρία για εκκλησίες. Κατά συνέπεια, ο Μεγάλος Μουφτής, "τόνισε ότι το Κουβέιτ είναι μέρος της Αραβικής Χερσονήσου, και ως εκ τούτου είναι ανάγκη να καταστραφούν όλες οι εκκλησίες σε αυτό."


Όπως και πολλοί μεγάλοι μουφτήδες πριν από αυτόν, ο Σείχης στήριξε την δήλωσή του στην περίφημη παράδοση, χαντίθ, όπου ο προφήτης του Ισλάμ δήλωσε στο νεκροκρέβατό του ότι «δεν πρέπει να υπάρχουν δύο θρησκείες στην [αραβική] Χερσόνησο».


Ο Σεΐχης Αμπντούλ Αζίζ Μπιν Αμπντουλάχ δεν είναι απλά κάποιος τυχαίος μουσουλμάνος που μισεί στις εκκλησίες. Πρόκειται για τον Μεγάλο Μουφτή της χώρας που έφερε το Ισλάμ στον κόσμο. Επιπλέον, αυτός είναι ο Πρόεδρος του Ανωτάτου Συμβουλίου του Ulema [οι λόγιοι του Ισλάμ] και Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής για την Επιστημονική Έρευνα και την Έκδοση Φετφάδων. Όταν πρόκειται να μιλήσει για το Ισλάμ, τα λόγια του έχουν ιδιαίτερο βάρος.


Εάν υπήρχαν παρόμοιες δηλώσεις σε Δυτική χριστιανική κοινωνία μπορούμε να αναλογιστούμε ποιές θα ήταν οι συνέπειες και πως θα αντιδρούσαν οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί. Στις Δυτικές κοινωνίες όμως συμβαίνει το παράδοξο της αυτολογοκρισίας κάτι που δε θα συναντήσουμε στις μουσουλμανικές χώρες. Πάντως πρέπει να υπάρξει κάποια διπλωματική αντίδραση γιατί η υπερβολική ανοχή θέτει σε κίνδυνο τους χριστιανικούς πληθυσμούς των χωρών αυτών”.


Ετσι ξεκάθαρα λοιπόν και χωρίς περιστροφές ο μέγας Μουφτής της Σαουδικής Αραβίας ζήτησε να καταστραφούν οι χριστιανικοί ναοί της Αραβικής χερσονήσου και του Αραβικού κόλπου.


Αυτά λοιπόν φρονούν αυτοί στους οποίους οι αρχιερείς μας χαρίζουν "Ιερά Κοράνια" και ελπίζουν ότι με το φαγοπότι σε χλιδάτα ξενοδοχεία βοηθούν την καλλιέργεια της καλής γειτονίας και ανεκτικότητας προς τους παντοειδώς καταπιεσμένους χριστιανούς της Αραβικής χερσονήσου και των άλλων Ισλαμικών κρατών.


Ελπίζουμε ότι οι Οικουμενιστές, μετά τις ξεκάθαρες θέσεις του μεγάλου Μουφτή, να αντιληφθούν πόσο ανερμάτιστη είναι η πολιτική των “Ιερών Κορανίων” και των “Ιερών φαγοποτίων” με τους Ισλαμιστές.


Απλά πρόκειται για εντελώς ανίσχυρο όπλο για τους χριστιανούς, που βοηθά μόνον τους μουσουλμάνους να δίνουν λανθασμένες εντυπώσεις της πραγματικής εικόνας που επικρατεί στα Ισλαμικά κράτη που εφαρμόζεται η σαρία.

No comments:

Post a Comment