Saturday, March 17, 2012

ΝΕΟ ΑΙΣΧΟΣ! ΣΕΡΒΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ "ΙΕΡΟΝ ΚΟΡΑΝΙΟΝ" ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ!!!


Ο ΣΕΡΒΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΖΛΑΣ (Tuzla) ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ “ΙΕΡΟΝ ΚΟΡΑΝΙΟΝ” ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ!!!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=============


Διαβάζουμε στο ιστολόγιο “Ακτίνες”:


“Η ιστοσελίδα του Υπουργείου Αμύνης της Βοσνίας και Ερτζεγοβίνης (ενός στην ουσία μουσουλμανικού κράτους) στις 22-12-2011 δημοσιεύει την είδηση για την βράβευση που έκανε ο επίσκοπος Τούζλας (Tuzla) Βασίλειος Kacavenda στα στρατεύματα του βοσνιακού κράτους. Τους βράβευσε για την βοήθεια που προσέφεραν μέσα στις πλημμύρες το περασμένο Νοέμβριο-Δεκέμβριο.

Στο μουσουλμάνο διοικητή, Senad Masovic, ο επίσκοπος Βασίλειος χάρισε το Κοράνιο με αφιέρωση (βλ. φωτογραφία).”


Νέα οικουμενιστικά “κατορθώματα” λοιπόν στην Εκκλησία της Σερβίας.!!!


Δεν έφταναν όλα τα άλλα απαράδεκτα οικουμενιστικά που πραγματοποιούνται συνεχώς τώρα μαθαίνουμε ότι οι Σέρβοι Ιεράρχες άρχισαν να χαρίζουν “Ιερά Κοράνια” σε μουσουλμάνους.!!!


Οντως! Αυτό είναι το έργο των Ορθόδοξων κληρικών. Να μοιράζουν “Ιερά Κοράνια”!!!.


Ποιος ξέρει, Σεβασμιότατε πρώην Ερζεγοβίνης κ. Αθανάσιε (Γιέφτιτς), αν αυτό είναι ένδειξη του ορθόδοξου Οικουμενισμού του Οσίου Ιουστίνου (Πόποβιτς) ή τέλος πάντων αν είναι δείγμα του ecumenisme του Σαμπεζύ και του Φαναρίου;!!!


Αλήθεια! Θα τολμούσε κανείς στη Σερβία να προβεί σε αυτής της μορφής τις ασχημίες αν ζούσε σήμερα ο Οσιος Ιουστίνος (Πόποβιτς);


Δεν νομίζω, όπως δεν νομίζω ότι θα τολμούσε ο “αποφατικός”, “μεταπατερικός”, Μακρακιστής και “Νεοβαρλααμίτης” Αρχιμανδρίτης Δανιήλ Αεράκης να ασχημονεί ή ο π. Βασίλειος Βολουδάκης να ζηλώνει δόξαν Αγιατόλαχ και να διατυπώνει - έργω και λόγω - κακόδοξες θέσεις που αντιφάσκουν απροκάλυπτα τη διδασκαλία του Αποστόλου Παύλου.


Εφυγαν οι άγιες μορφές του Οσίου Ιουστίνου και του π. Επιφανίου και ο κάθε κατεργάρης σηκώθηκε από τον πάγκο του και σηκώνει μπαιράκι “Ιερών Κορανίων” και Μακρακιστικών “παρατάξεων”.

No comments:

Post a Comment