Monday, March 26, 2012

Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, Η ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο κ. ΓΙΑΓΚΑΖΟΓΛΟΥ



Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, Η ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο κ. ΓΙΑΓΚΑΖΟΓΛΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=========

Η επιθετικότητα του Ισλάμ είναι πολυεπίπεδη την ώρα που η “χριστιανική” Δύση δείχνει όλο και μεγαλύτερη υποχωρητικότητα και εθελοδουλεία στο Ισλάμ.

Φανταστείτε μέχρι ποιου σημείου προσβάλλεται η εθνική μας αξιοπρέπεια όταν δεν εκτίθεται στο μουσείο της Χίου ο περίφημος πίνακας του Ντελακρουά για τη σφαγή της Χίου - κατ’ απαίτηση των Τούρκων -, επειδή οι Ελληνες (άκουσον! άκουσον!) δεν σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους, αλλά αυτοκτόνησαν.!!!

Ηταν επόμενο. Μετά τον “συνωστισμό” της Σμύρνης να ακούσουμε για αυτοκτονία στη Χίο και αντί για το χορό του Ζαλόγγου να ακούσουμε ότι έπεφταν στο κενό επειδή ήταν στενωπό μέρος και γλυστρούσαν.!!!

Αλλά τώρα ακούμε και άλλο εξωφρενικό. Η Σαουδική Αραβία χρηματοδοτεί με 500 ευρώ μηνιαίως όσες οικογένειες μουσουλμάνων της Θράκης φορούν στα κορίτσια τους μαντίλα.!!! Φανταστείτε πόσο δελεαστική είναι η προσφορά για μια οικογένεια στην επαρχία εν μέσω της πρωτοφανούς κρίσης που βιώνουμε.

Και ενώ η Θεολογική Σχολή της Χάλκης παραμένει ακόμη κλειστή, 200 ιμάμηδες διορίστηκαν από το Ελληνικό Δημόσιο να διδάσκουν το Ισλάμ στους Ελληνες μουσουλμάνους.!!!

Ενώ στην Κύπρο έχουμε επισκευάσει με έξοδα του Δημοσίου όλα τα τεμένη στο Νότο παρόλον - ότι πολλά από αυτά ήταν ναοί που μετέτρεψαν οι Τούρκοι σε τεμένη -, στον κατεχόμενο Βορρά οι Τούρκοι δεν αφήνουν την Εκκλησία της Κύπρου να επιδιορθώσει με δικά της εξοδα τα 600 συλημένα εκκλησιαστικά μνημεία του κατεχόμενου τμήματος του νησιού.

Και ως να μην έφταναν όλα αυτά έχουμε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να στηρίζει με νύχια και με δόντια την πρσπάθεια του κακού δαίμονα του μαθήματος των θρησκευτικών κ. Γιαγκάζογλου για να απο - ορθοδοξοποιήσει το μάθημα των θρησκευτικών για να μην ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι από την ορθόδοξη αγωγή των παιδιών μας.

No comments:

Post a Comment