Wednesday, March 28, 2012

ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΣΙΑ - ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΤΙΗ"


ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΣΙΑ

________


Ιερόν Κελλίον Αγίου Νικολάου Μπουρανζέρη, Αγιον Ορον, Γιατί αρνούμαι να παραλάβω την “Κάρτα του πολίτη”, Εκδόσεις Ιερού Κελλίου Αγίου Νικολάου Μπουραζέρη, Αγιον Ορος 2011, σσ. 271.


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

===============


Πολύ αξιόλογο βιβλίο.


Κατορθώνει όχι μόνον να συζητήσει με επάρκεια όλες τις πτυχές του θέματος της ηλεκτρονικής φυλακής και να ευαισθητοποιήσει τους αναγνώστες για τους κινδύνους που υπάρχουν εξαιτίας της, αλλά παράλληλα να κρατήσει τη συζήτηση σε σοβαρό επίπεδο χωρίς να την χαντακώσει με προσφυγή σε συνωμοσιολογίες και άλλα συναφή.


Είναι τρόπο τινά συμπλήρωμα ή συνέχεια του άλλου βιβλίου με παρόμοιο θεματολόγιο, που εξέδωσε το Ιερόν Κελλίον Αγιος Νικόλαος Μπουρανζέρη “Η ευθύνη της επιλογής μας”.


Να συγχαρούμε υικά τους καλούς πατέρες του Ιερού Κελλίου για το επίτευγμα να κατορθώσουν να πουν αυτά που πρέπει χωρίς να δίνουν κανένα δικαίωμα στους εχθρούς της πίστης μας να γελοιοποιούν ένα τόσο σοβαρό θέμα.


Μου κάνει ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που προσποιούνται ότι δεν κατανοούν τους κινδύνους που απορρέουν από την ηλεκτρονική φυλακή, η οποία θα γίνει πραγματικότητα με τις διάφορες ηλεκτρονικές κάρτες που εξέδωσαν ή που οπωσδήποτε σκοπεύουν να εκδώσουν οι κατοχικοί ηγέτες μας για να υποβοηθήσουν την Νεοεποχίτικη παγκόσμια διακυβέρνηση που επιδιώκουν να μας επιβάλουν όσο γίνεται πιο γρήγορα.


Το βιβλίο αυτό βοηθά τους αναγνώστες να συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα.


Μετάνοια είναι το μήνυμα του βιβλίου. Ομολογία Χριστού! Αρνηση παραλαβής της κάρτας της ηλεκτρονικής φυλακής και πάνω πίστη στο Χριστό που δεν θα επιτρέψει την νίκη του διαβόλου.

No comments:

Post a Comment