Sunday, December 9, 2018

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ!


ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Ωραία όσα λέγει ο Σεβασμιώτατος Ναυπάκτου, στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση, πλην όμως τόσον ο Τσίπρας όσον και ο Γαβρόγλου δεν χάνουν ευκαιρία να δηλώσουν δημόσια ότι η συμφωνία Ιερώνυμου-Τσίπρα έχει δρομολογηθεί για υλοποίηση. 

Με τις δηλώσεις τους δείχνουν έτσι ξεκάθαρα ότι ο διάλογος Εκκλησίας και Πολιτείας, που αποδέχτηκε η Ιεραρχία, είναι προσχηματικός και έχει μοναδικό στόχο να δώσει στους Εκκλησιομάχους την ευκαιρία και τον χρόνο για να μεθοδεύσουν την υλοποίηση της συμφωνίας που συνομολόγησε με τους άθεους ο Αρχιεπίσκοπος.

1.) Η συγκρότηση επιτροπών και υποεπιτροπών, 

2.) η προθυμία της Εκκλησίας για διάλογο με την αδηφάγο συμμορία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, 

3.) η επίκληση της ανάγκης να επιδειχθεί νηφάλιο πνεύμα, 

4.) η διάθεση για καταλλαγή με τους υστερόβουλους Εκκλησιομάχους, 

5.) ο ανυπόστατος ισχυρισμός ότι δήθεν ο Ιερώνυμος συμφωνεί με την ομόφωνη απόφαση της Ιεραρχίας, 

6.) η παρασιώπηση του γεγονότος ότι αμέσως μετά την απόφαση της Ιεραρχίας ο Τσίπρας δήλωσε ξεδιάντροπα ότι θα υλοποιήσει απτόητος την συμφωνία και το χειρότερο 

7.) το ότι ο Ιερώνυμος αμέσως ύστερα συνεχάρη τον πρωθυπουργό για τις δηλώσεις του, 

δείχνουν ότι η Ιεραρχία ακολουθεί μια τακτική η οποία δίνει στους συνωμότες Τσίπρα και Ιερώνυμο την ευκαιρία να προωθήσουν την μεταξύ τους συμφωνία.

Σεβασμιώτατε Ναυπάκτου! 

Ξεσηκώστε αμέσως τους ιεράρχες και ζητήστε επιτακτικά έκτακτη Σύνοδο της Ιεραρχίας για να υποδείξετε -ή αν αρνηθεί για να επιβάλετε- στον Αρχιεπίσκοπο της αισχύνης να παραιτηθεί. 

Ταυτόχρονα για να προειδοποιήσετε τελεσιγραφικά τον Τσίπρα ότι, αν τολμήσει να ψηφίσει σε νόμο τα συμφωνηθέντα με τον παράσπονδο Αρχιεπίσκοπο πίσω από την πλάτη της Ιεραρχίας, θα κηρύξετε την Εκκλησία εν διωγμώ.

Αλλοιώς οι Ιερώνυμος και οι Εκκλησιομάχοι θα πλήξουν πισώπλατα την Εκκλησία και την πατρίδα με την επιβολή ουδετέροθρηκου κράτους, γεγονός που θα έχει σοβαρώτατες συνέπειες για την πατρίδα, την Εκκλησία και τον λαό μας. 

1 comment:

  1. Άντε πάλι τα ίδια...
    παρακαλώ μη ζητάτε από το Ναυπάκτου να πάει κόντρα στον προστάτη του Ιερώνυμο...
    Μπορεί να πει 1-2 κουβέντες (τουφεκιές) αλλά πόλεμο δεν θα κάνει.
    Υπενθυμίζω ξανά το Κολυμπάρι που ο Ιερώνυμος καταπάτησε ολόκληρη απόφασης Ιεραρχίας: κάτι ψέλλισε ο Ναυπάκτου, αλά επί της ουσίας ΤΙΠΟΤΑ. Και αφορούσε δογματικό θέμα ε;...

    ReplyDelete