Thursday, December 19, 2019

ΝΕΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ π. ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΜΑΛΑΜΟΥΣΗ


ΝΕΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ π. ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΜΑΛΑΜΟΥΣΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

“Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη”, λέγει η γνωστή παροιμία. 

Στην περίπτωση του προκλητικά βαμμένου Οικουμενιστή, π. Απόστολου Μαλαμούση, η παροιμία λειτουργεί ως εξής: “Όπου οικουμενιστικό παρατράγουδο και συγκρητιστικό έκτροπο ο π. Απόστολος Μαλαμούσης πρώτος”.

Βεβαίως ο π. Απόστολος δεν ενεργεί αυθαίρετα.

Αυτές τις οδηγίες έχει από τον αρχιοικουμενιστή Μητροπολίτη Γερμανίας Αυγουστίνο.

Δυστυχώς η Μητρόπολη Γερμανίας είναι μια από τις πιο οικουμενιστικές Μητροπόλεις της Ορθοδοξίας.

Το ερώτημα είναι σε ποιο να απευθυνθούμε για να διορθωθεί το κακό.

Η προισταμένη αρχή του Σεβ. Γερμανίας είναι -φυσικά- ο Οικουμενικός Πατριάρχης.

Έχει νόημα, άραγε, να ζητήσουμε από τον Παναγιώτατο να συμμαζέψει τον Μητροπολίτη Γερμανίας;

Προφανώς όχι, αφού ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι οπαδός του πιο απαίσιου συγκρητισμού και κινεί τα νήματα του Οικουμενισμού από δεκαετίες.

Γι' αυτό είναι απολύτως επιβεβλημένο να εργαστούμε όλοι μεθοδικά για να συγκληθεί Πανορθόδοξη Οικουμενική Σύνοδος με στόχο να καταδικαστεί ο Οικουμενισμός ως παναίρεση και να αναθεματίσει όλους του κορυφαίους εκπροσώπους του (ζώντες τε και τεθνεώτες).

Είναι ρεαλιστικό να πιστέψουμε ότι τώρα μπορεί να συγκληθεί Ορθόδοξη Πανορθόδοξη Σύνοδος;

Ασφαλέστατα και δεν είναι.

Απλά πρέπει, επί του παρόντος, να εργαστούμε σκληρά ώστε, με αιχμή του δόρατος τις ΜΟΝΕΣ αντιουκουμενιστικές Εκκλησίες -ήτοι της Βουλγαρίας και της Γεωργίας-, να ασκηθεί πίεση σε όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες να συζητηθεί συνοδικά η παναίρεση του Οικουμενισμού. 

Αντί αυτού -δυστυχώς- οι σχισματίκλες του Διευθυντήριου της προώθησης Πανορθόδοξου Σχίσματος της Θεσσαλονίκης και το χαλιφάτο του “Ορθοδόξου Τύπου” εργάζονται συστηματικά ώστε να διευρυνθεί και να εμβαθυνθεί Πανορθόδοξο Σχίσμα.

Οι μεν, επειδή νοιώθουν ότι η Αποτείχιση που έκαναν είναι αδιέξοδο. 

Η Αποτείχιση δεν είναι αδιέξοδο στην πραγματικότητα, αλλά οι ίδιοι έτσι νοιώθουν και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα ώστε να τους μεταπείσουμε.

Οι δε, επειδή διακατέχονται από εμμονές και ιδεοληψίες εναντίον του θεσμού του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Έτσι φτάσαμε στο σημείο ο αντιοκουμενιστικός αγώνας να έχει εξευτελιστεί κυριολεκτικά. Ένα κουρέλι έχει γίνει. Μετατράπηκε σε Ουκρανολογία, προς άφατη αγαλλίαση των Οικουμενιστών, που διαπιστώνουν ότι οι αντιοικουμενιστές τους χαρίζουν περηφανή νίκη, χωρίς να πέσει βόλι.

Απευθύνομαι στους άνομους Ρωσσολάγνους που μεθοδεύουν Πανορθόδοξο Σχίσμα και τους ερωτώ: Έχετε αναλογιστεί τις ευθύνες σας έναντι του Αγίου Θεού, για τον τρόπο που ενεργείτε;

No comments:

Post a Comment