Thursday, December 12, 2019

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ


ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Από τα ιστολόγια “Κατάνυξις” και "Πατερική Παράδοση” μαθαίνουμε:

“Διάσκεψη εκπροσώπων Εκκλησιών και θρησκευτικών κοινοτήτων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Παρίσι, στο Κολλέγιο des Bernardins, με θέμα «Ο Ρόλος των Θρησκευτικών Ηγετών στην Αντιμετώπιση του Μίσους».

Η Διάσκεψη  (Workshop) συνδιοργανώθηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο με τον οργανισμό Interfaith Alliance for Safer Communities” των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και έλαβε μέρος ομάδα εκπροσώπων από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Συμμετείχαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας, ο Πανιερ. Αρχιεπίσκοπος Τσερνιχίβ και Νιζχίν κ. Ευστράτιος, ο Πανιερ. Αρχιεπίσκοπος Τελμησσού κ. Ιώβ, ο Θεοφ. Επίσκοπος Ρηγίου κ. Ειρηναίος, ο Θεοφ. Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, ο Ραβίνος κ. David Rosen, ο Αρχιραβίνος Γαλλίας κ. Haim Korsia, ο Ιμάμης της Λυών κ. Hacéne Taïsi, ο Πάστορας κ. Christian Krieger, ο Πάστορας κ. Fransois Clavairoly, ορθόδοξοι κληρικοί, καθηγητές και δημοσιογράφοι."

Τα συμπεράσματα υμέτερα.

Παρόντες οι κορυφαίοι Οικουμενιστές Γαλλίας Εμμανουήλ και ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων κ. Νικήτας, ο οποίος διαμαρτύρεται όταν τον αποκαλούν Οικουμενιστή, ενώ δεν σταματά -επί καθημερινής βάσεως- να προβαίνει σε οικουμενιστικές ασχημίες.!!!

Οι Οικουμενιστές εργάζονται εντατικά βάσει σχεδίου που υλοποιούν μεθοδικά σε κάθε γωνιά της γης.

Απλά δεν προφταίνουμε να παρακολουθούμε τις οικουμενιστικές ασχημίες των Φαναριωτών και των άλλων Οικουμενιστών.

Ο “Λαικός Οικουμενισμός” προελαύνει ακάθεκτος, ενώ -δυστυχώς- το αντιοικουμενιστικό στρατόπεδο τυρβάζει και μεριμνά περί πολλά και μάλιστα, ως μη ώφελαν, για τα γεωστρατηγικά παιγνίδια στην Ουκρανία, αντί να πολεμά ανύστακτα την παναίρεση του Οικουμενισμού, το εν ου έστιν χρεία.

No comments:

Post a Comment