Friday, January 3, 2014

ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΣΧΥΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΣΧΥΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==============

Στην πρακτική αλλά και στην ορολογία του Σεβ. Μητροπολίτη Σιατίστης στοιχούμενος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος έκανε τις ακόλουθες πολύ καυστικές δηλώσεις εναντίον του βλάσφημου βουλευτή του Εκκλησιομάχου κόμματος Σύριζα κ. Ευάγγελου Διαμαντόπουλου:

“Εξ αφορμής της διακωμώδησης της Ιερωσύνης και του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας από εκλεγμένο Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Θλίψη και αποτροπιασμό προκαλεί σε κάθε πολιτισμένο άνθρωπο η απολίτιστη, απαράδεκτη, βλάσφημη, προσβλητική και κακοήθης ενέργεια του Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ευάγγελου Διαμαντόπουλου σε καρναβαλική εκδήλωση στο Άργος Ορεστικό, ο οποίος επέλεξε να εκφράσει τις «πολιτικές» του θέσεις διακωμωδώντας την Ιερωσύνη και το μέγιστο Μυστήριο της Ορθοδόξου Εκκλησίας, το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας και όλα αυτά εν μέσω της πλέον ιερής περιόδου της Εκκλησίας μας, το Άγιο Δωδεκαήμερο.

Αλήθεια, αυτό είναι το νέο ήθος που φέρουν πρόσωπα και κόμματα που φιλοδοξούν να κυβερνήσουν τη χώρα;

Αλήθεια, δε γνωρίζει ο εν λόγω Βουλευτής ότι το μέτρο του πολιτισμού του καθενός κρίνεται από τον σεβασμό του απέναντι σε όσα δεν πιστεύει και δεν ασπάζεται;

Αλήθεια, γνωρίζει ο κ. Βουλευτής τί συνέπειες θα είχε μια ανάλογη πράξη σε μία ισλαμιστική χώρα;

Το γεγονός ότι ζούμε στην ελεύθερη και Χριστιανική Ελλάδα, όπου, ακριβώς επειδή είναι Χριστιανική, ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, θεωρεί ότι νομιμοποιεί τέτοιες χυδαίες ενέργειες;

Μήπως, τελικά, η λεκτική και συμβολική βία, καθώς και ο φασισμός, με την ευρύτερη έννοια, έχουν δύο όψεις;

Περιμένουμε, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την επίσημη αντίδραση του Κόμματος και του Προέδρου Του».

Καταγράφουμε την πλήρη ικανοποίησή μας για την άμεση και αυστηρή αντίδραση των Σεβ. Σιατίστης και Δημητριάδος καθώς επίσης για την έμμεση αλλά δηκτική πρόσκληση προς τον γνωστό αντίχριστο αρχηγό του κόμματος κ. Αλέξη Τσίπρα να καταδικάσει τον βουλευτή του.

Συγχαίρουμε θερμά και υικά τους δύο ιεράρχες μας για την παρρησία τους. 

Πάντως ακόμη και αν για τα μάτια του κόσμου και μετά τον σάλο που έχει προκληθεί ο κ. Τσίπρας ή το κόμμα του αποστασιοποιηθούν από την χυδαιότητα του βουλευτή τους δεν θα αλλάξει το παραμικρό στον εκκλησιομαχικό χαρακτήρα του Σύριζα. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο “πρωθυπουργός εν αναμονή” κ. Τσίπρας συζεί με τη φανατική δωδεκαθείστρια Περιστέρα του με "σύμφωνο συμβίωσης" και ότι άφησε τα παιδάκια του αβάπτιστα -τα κακόμοιρα- για να μας δείξει πόσο περιφρονεί την πίστη μας.

Βεβαίως ουδείς νουνεχής άνθρωπος έχει τον κ. Τσίπρα σε παραμικρή υπόληψη. 

Αυτό όμως που πρέπει να προσέξουν οι χριστιανοί είναι ότι πρέπει να μαυρίσουν όχι μόνον τον Σύριζα στις επερχόμενες εκλογές, αλλά και τους δύο βασικούς νεροκουβαλητές του -τουτέστιν τον π. Βασίλειο Βολουδάκη τον μακρακιστή και τον κ. Καμμένο τον σχισματικό.

Κάθε ψήφος που θα δοθεί στον π. Βολουδάκη σύμφωνα με τις διατάξεις του εκλογικού νόμου και αφού το κόμμα του αποκλείεται να μπει στη Βουλή, θα καταλήξει -με αναπόδραστη νομοτέλεια- υπέρ του κ. Τσίπρα αφού ο Σύριζα προηγείται σταθερά σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Κάθε ψήφος προς τον κ. Καμμένο και πάλιν θα καταλήξει υπέρ του Σύριζα αφού ο κ. Καμμένος είχε τη θρασύτητα να μας πεί από τώρα ότι θα σχηματίσει κυβέρνηση με τον Σύριζα!!!

No comments:

Post a Comment